Vanatorii de comori

0 ( 0 )
EDITURĂ:
AN EDIȚIE:
NR PAGINI:
464
ISBN:
9789731287614
BDCID:
00490737
Vanatorii de comori - Volumul I

O noua carte de aventuri semnata de autorul seriei generala Bestseller national si international Sa vanezi comori este .. extraordinar!   Bick, Beck, Tommy si Storm – copiii familiei Kidd – au crescut calatorind in jurul lumii, facand scufundari la mare adancime si ajutandu-i pe parintii lor, doi vanatori de comori celebri, sa scoata la suprafata monede si lingouri de aur, bijuterii, arme si alte obiecte nepretuite aflate pe epavele scufundate de secole in ocean. Dupa ce sotii Kidd dispar in imprejurari care ridica multe semne de intrebare, cei patru frati se trezesc in cautarea celei mai insemnate comori din viata lor.
  De acum trebuie sa lupte impreuna impotriva unor pirati foarte periculosi si a unui rival fara scrupule, ghidati de niste indicii criptice care ii vor ajuta sa dezlege misterul celor intamplate cu parintii lor.

Carti Pentru Copii Carti Adolescenti Carti Beletristica Carti Pentru Premii Scolare Carti Romane Carti Literatură Universală Carti Literatura Fantasy Carti După Grupa De Vârstă

Comandă Cartea

Termeni și Condiții
Contact
Despre
© 2000 - 2021 bundecitit.ro - Toate drepturile rezervate
Motor de cautare carti si oferte de carti.
Parteneri: Zippit