VANATORII DE COMORI

VANATORII DE COMORI

Descriere

    O noua carte de aventuri semnata de autorul seriei „Generala”.        Sa vanezi comori este…extraordinar!     Bick, Beck, Tommy si Storm – copiii familiei Kidd – au crescut calatorind in jurul lumii, facand scufundari la mare adancime si ajutandu-i pe parintii lor, doi vanatori de comori celebri, sa scoata la suprafata monede si lingouri de aur, bijuterii, arme si alte obiecte nepretuite aflate pe epavele scufundate de secole in ocean. Dupa ce sotii Kidd dispar in imprejurari care ridica multe semne de intrebare, cei patru frati se trezesc in cautarea celei mai insemnate comori din viata lor.
    De acum trebuie sa lupte impreuna impotriva unor pirati foarte periculosi si a unui rival fara scrupule, ghidati de niste indicii criptice care ii vor ajuta sa dezlege misterul celor intamplate cu parintii lor.
      Fragment:        „CAPITOLUL 28        A doua zi dimineata, eu si Tommy am urmat pas cu pas protocolul dinaintea plecarii - am deconectat firul de electricitate de la stalpuI de pe doc, am legat panzele, am atasat inelul de legatura al franghiei de la vela principala si am facut vreo inca alte patruzeci de chestii pe care le facem de cate ori plecam la drum.     Cu o seara inainte, in timp ce unchiul Timothy se plimba de colo-colo pe puntea de la pupa, balmajind in telefonul mobil ceva legat de „curatatorie chimica", „presiune inversa" si „graunte" (am banuit ca discuta cu vreun fermier care avusese vreun accident nefericit prin cotet si trebuia sa-si duca salopeta la o curatatorie), toti am supus la vot si am decis sa folosim banii din cont pentru a respecta instructiunile misterioase lasate de tata si sa ne indreptam spre New York, unde profesorul Lewis ar fi putut identifica amuleta minoica in forma de albina. Fara sa sarim in primul avion spre Cipru pentru a o salva pe mama.     I-am spus unchiului Timothy despre planurile noastre de a ne indrepta spre nord.     Nu i-am spus si despre banii din servieta.     Apoi, in jurul orei zece dimineata, am aflat si motivul pentru care a face cinste tuturor cu milk shake-uri nu este intotdeauna o idee foarte buna.     In timp ce eu si Tommy pregateam velierul, doi ofiteri de politie, ambii cu mustati rasucite, au aparut pe chei. Exact. Aceiasi tipi cu mustati rasucite care fusesera prezenti si la Cheeseburger Baby.     - Lasa franghia aia, baiete, a zis unul dintre ei in timp ce urca la bord.      - Trebuie sa vorbim, a spus celalalt, in timp ce mergea in spatele partenerului sau.     - Aaa, salut, am zis eu. Ce s-a intamplat?”

Pe aceeași temă

James Patterson

James Patterson

James Patterson

James Patterson

James Patterson

James Patterson

James Patterson