Palatul lunii


Autor:
Etichete:
Editura:

An Aparitie:
2020
Nr Pagini:
384
ISBN:
9786069783276
BDCID:
00490673

Descriere

„Unul dintre cei mai spectaculosi si inventivi scriitori ai Americii.“ The Times Literary Supplement

Aceasta este povestea lui Marco Stanley Fogg, orfan si copil teribil al anilor '60. Marco se afla in cautarea cheii ce-i va dezlega misterul propriei biografii. In aventura care-l poarta din canioanele urbane ale New Yorkului pana in desertul din Utah, va intalni o galerie de personaje pitoresti si surprinzatoare.

Incepand din vara in care omul a pasit pentru prima oara pe Luna si sarind inainte si inapoi pentru a acoperi povestea a trei generatii, Palatul lunii este pus in miscare de coincidente si de arcul memoriei, iluminat de lirism si inteligenta.

„Fictiunea mea nu se construieste in jurul unor intrebari de natura autobiografica. Ma folosesc de anumite lucruri, fur amanunte din propria mea viata atunci cand vreau, cand am nevoie s-o fac sau cand mi se pare potrivit.

Dar cea mai mare parte din materia romanelor mele este inventata, cam 95%. Si chiar atunci cand imprumut ceva, devine fictionalizat (...) Cred ca atunci cand esti complet scufundat

intr-o opera literara, odata ce ai prins ritmul limbajului, care e un fel de muzica, ti se dezvaluie sensuri de care nu erai constient.

Iti patrund in subconstient. Ele tes la fel de multa poveste pe cat o fac cuvintele tiparite pe hartie.“

Paul Auster

„Auster este un povestitor magistral... In Palatul lunii misterele stralucesc ca niste diamante“ The Washington Post Book World

Comanda Cartea

  • 36.00 Lei 45LEI
    Comanda cartepedia.ro
  • 38.25 Lei
    Comanda librariadelfin.ro
  • 45.00 Lei
    Comanda carturesti.ro


Termeni și Condiții
Contact
Despre
© 2000 - 2020 bundecitit.ro - Toate drepturile rezervate
Motor de cautare carti si oferte de carti.
Parteneri: Zippit