Girafa Gilly

0 ( 0 )
EDITURĂ:
AN EDIȚIE:
NR PAGINI:
144
ISBN:
9786069782835
BDCID:
00490489
"O resursă minunată pentru sănătatea și bunăstarea mentală a copiilor." Jane Evans, expert în parenting și traumă
Girafa Gilly este o poveste încântătoare despre o girafă care învață să-și observe punctele forte și lucrurile care o fac diferită de ceilalți și să le prețuiască. În plus, cartea include multe activități atrăgătoare, în sprijinul părinților și al celor care-i ajută pe copii să-și dobândească stima de sine. Dr. Fiona Zandt și dr. Suzanne Barrett, autoarele cărții Creative Ways to Help Children Manage BIG Feelings și fondatoarele Creative Child Therapy Workshops
Chiar dacă Girafa Gilly se bucură de o mulțime de lucruri minunate în viață, uneori nu are încredere în sine. De ce trebuie sa iasă ea în evidență așa de mult, cu gâtul ei lung, cu limba neagră și cu mozaicul ei de pete? De ce o arată cu degetul alte animale și râd de ea? E oare posibil sa fii diferit și, în același timp, să fii și cool?
Această carte de activități concepută de dr. Karen Treisman, specializată în psihologia copiilor, include o poveste terapeutică și o mulțime de activități creative pe care să le exploreze copiii.
Activitățile sunt însoțite de îndrumări ample și strategii practice pentru părinți, educatori și experți, care pot afla cum să-i ajute pe copiii cu vârste cuprinse între 5 și 10 ani să-și dobândească stima de sine și încrederea în sine.
Dr. Karen Treisman locuiește la Londra și este psiholog clinician specializat, instructor și autor de cărți. Karen este și directorul serviciului de instruire și consultanță Safe Hands and Thinking Minds.

Carti Pentru Copii Carti Psihologie Carti Beletristica Carti Pentru Premii Scolare Carti Ilustrate Carti Cresterea Copilului Carti Copii Carti Educatie Psihologie Carti Cu Activitati Carti Educative

Comandă Cartea

Termeni și Condiții
Contact
Despre
© 2000 - 2021 bundecitit.ro - Toate drepturile rezervate
Motor de cautare carti si oferte de carti.
Parteneri: Zippit