A noua casa

A noua casa

Descriere

De la autoarea seriilor # 1 bestseller New York Times: Grisha și Banda Celor Șase Ciori

După ce a abandonat şcoala şi a fugit de acasă, Alex Stern a intrat într-o lume plină de droguri, tineri debusolaţi şi dealeri dubioşi, fiind nevoită să-şi ia joburi prost plătite şi să locuiască în condiţii mizere. Această viaţă precară s-a încheiat brusc atunci când Alex a fost găsită de poliţie fără cunoştinţă, unică supravieţuitoare a unui atac sângeros soldat cu mai mulţi morţi. Pe patul de spital, Alex primeşte o a doua şansă: un decan misterios îi propune să se înscrie ca studentă la Universitatea Yale.
Întrucât are capacitatea de a vedea fantome, Alex este însărcinată să supravegheze societăţile secrete de la Yale, ale căror activităţi oculte sunt dintre cele mai neverosimile şi sinistre: magie neagră, învierea morţilor, invocarea de monştri, portaluri către alte lumi… Dar sunt oare aceste societăţi capabile chiar şi de crimă? Pentru că în campus tocmai a fost găsit cadavrul unei fete, iar Alex şi-a propus să elucideze pe cont propriu misterul acestei morţi.

„Protagonista din A Noua Casă te va cuceri imediat cu amestecul ei de curaj, ironie şi perseverenţă." – Publishers Weekly

„Un roman irezistibil! O poveste care îţi dă fiori." – Book Page

„Pur şi simplu minunat! O lume magică şi o intrigă palpitantă. Cititorii vor aştepta cu nerăbdare al doilea volum." – Library Journal

„Un thriller plin de mister şi răsturnări de situaţie." – Booklist

„O carte extrem de originală care te va cuceri de la primele pagini." – The Washington Post

Leigh Bardugo, autoare de bestselleruri New York Times, s-a născut la Ierusalim, a crescut la Los Angeles şi a studiat literatura la Universitatea Yale. A lucrat în publicitate şi jurnalism, iar de curând s-a specializat în make-up şi efecte speciale. Este membră a trupei rock Captain Automatic şi, în prezent, locuieşte şi scrie la Hollywood.
De aceeaşi autoare, la Editura Trei au apărut Regatul Umbrelor, Regatul Furtunilor și Regatul Luminilor (Trilogia Grisha), Banda celor șase ciori şi continuarea sa, Răzbunarea ciorilor, precum şi Regele cicatricilor, primul volum din seria Nikolai Lantsov. Romanul A Noua Casă urmează să fie adaptat sub forma unui serial de Studiourile Amazon.

Pe aceeași temă

Leigh Bardugo

Leigh Bardugo

Leigh Bardugo

Leigh Bardugo

Leigh Bardugo