Emotiile negative

Emotiile negative

Autor
Editura
An publicare
2020
Nr. Pagini
240
ISBN
9786063804854

Descriere

Suntem în permanenţă traversaţi de emoţii negative – frică, anxietate, tristeţe, furie, agresivitate, ruşine, gelozie etc. – care ne perturbă, ne bulversează şi ne destabilizează, şi nu ştim ce să facem pentru a le potoli sau stăpâni. Emoţiile negative sunt însă un mijloc extraordinar de autocunoaştere şi de dezvoltare personală.

În plus, cel mai adesea nici nu le conştientizăm, iar atunci când le identificăm, ni se face frică şi avem tendinţa de a le înăbuşi. Dar emoţiile, chiar şi cele negative, ne ajută să trăim. De fapt, nu trebuie nici să le gestionăm, nici să le stăpânim, ci doar să le îmblânzim pentru a le elibera. Emoţiile ne ajută să înţelegem ce se întâmplă în interiorul nostru. Vom descoperi astfel că fiecare emoţie are un rol pozitiv.

Cu ajutorul acestei cărţi, scrise de un coach renumit, în care veţi găsi numeroase mărturisiri şi experienţe trăite, veţi învăţa să faceţi din emoţiile voastre negative cei mai buni inamici din viaţa voastră personală, familială şi profesională şi să avansaţi pe drumul cunoaşterii de sine.

LATIFA GALLO este, de peste 20 de ani, un apreciat coach şi sofrolog. Experta în inteligenţa emoţională, gestionarea stresului şi stima de sine, se ocupă, de asemenea, de promovarea sănătăţii şi stării de bine la locul de muncă.

Pe aceeași temă