Matematica

Matematica

Editura
An publicare
Nr. Pagini
160
ISBN
9789734731664

Descriere

Caiet de lucru la Matematica pentru clasa a III-a, semestrul I si II. Mate 2000+ Consolidare. Modalitati de lucru diferentiate. Pregatire suplimentara prin planuri individualizate. Editia 2020

Avizat M.E.N. conform O.M. nr. 3022/8.01.2018. Matematica – Clasa a III-a este elaborata conform programei in vigoare aprobate de M.E.N. prin O.M. nr. 5003/02.12.2014.
  Continuturile sunt structurate pe niveluri de invatare diferentiate si pe trepte progresive de dificultate, iar Sectiunile destinate completarii portofoliilor elevului si profesorului sunt marcate ca atare. Lucrarea contine, pe langa exercitii si jocuri, teste de evaluare initiala, stadiala si finala, iar prin sugestiile metodologice moderne si atractive face posibila invatarea individualizata. Imbogatit cu un abundent material iconografic, care nu numai ca usureaza, dar face procesul invatarii amuzant, volumul include pe coperta a treia un Certificat de competenta a invatarii, ce poate fi semnat de profesor si se inmaneaza elevului la sfarsitul anului scolar.

Autori: Daniela Berechet, Florian Berechet, Lidia Costache, Jeana Tita

Pe aceeași temă

Petre Nachila,Catalin-Eugen Nachila

Camelia Elena Neta

Marius Perianu,Catalin Stanica,Stefan Smarandoiu

Clasa 5,Cristian Alexandrescu,Alina C. Birta,Cristian T. Olteanu

Clasa 10,Marin Chirciu

Clasa 6,Dorin Lint,Maranda Lint,Maria Zaharia,Dan Zaharia

Clasa 3. Sem.1+2

Clasa 3. Sem.1+2,Daniela Berechet