Ephialte. Trezirea unui Coșmar


0 ( 0 )

AN EDIȚIE:
NR PAGINI:
310
ISBN:
9786068862217
BDCID:
00044399

Ephialte Partea a II-a. Trezirea unui cosmar - Cristinne C.C.

Lumea, asa cum o stia Alisia, s-a schimbat peste noapte. Oamenii, speriati si inca sub socul descoperirii adevaratilor vinovati ai asa-zisei boli a lui Malak, incearca sa se regrupeze si sa dea de urma lui Victor si a Umbrelor sale. Ephialtele sunt nevoite sa ia masuri pentru a mentine pacea cu oamenii, dezvaluirea aliantei dintre cel mai puternic reprezentant al omenirii, Theon Novac si Victor, printul Umbrelor, creand tensiune in ambele comunitati.
In mijlocul tuturor acestor evenimente, tinta a amenintarilor din toate directiile, Alisia incearca sa isi gaseasca consolarea in compania noului sau prieten, Andreas, in incercarea de a pastra macar o urma de normalitate in viata sa.
Nimic nu poate fi insa atat de simplu cand ai de a face cu cele mai puternice creaturi. Amenintarile o pandesc la tot pasul, dezastrul si distrugerea par a se tine scai de tanara Ephialt oriunde merge, punand in pericol nu doar viata ei, ci si a persoanelor dragi.
Aliante vechi se destrama, altele candva imposibile, prind contur.
Va reusi Alisia sa ii pastreze pe toti cei dragi in viata? Sunt prietenia si dragostea suficiente pentru a supravietui? Cel caruia i-a incredintat inima va alege sa lupte alaturi de ea sau sa o tradeze?


Carti Fictiune Carti Literatura Carti Beletristica Carti Literatură Română Carti Fantasy și Sf Carti Science Fiction

Comandă CarteaTermeni și Condiții
Contact
Despre
© 2000 - 2021 bundecitit.ro - Toate drepturile rezervate
Motor de cautare carti si oferte de carti.
Parteneri: Zippit