Când trecutul revine


Descriere

Cand trecutul revine este o carte ce te va tine cu sufletul la gura, prin inlantuirea de scene dinamice, dar care, printre randuri, iti sugereaza puterea dragostei de a schimba lucrurile si lumea.

Dar oare… dragostea este suficienta pentru a putea cladi viitorul? Ramane sa aflati!

Cand trecutul revine, prezentul iti poate fi dat peste cap. Trecutul cantareste greu si il purtam cu noi indiferent de cat de mult am vrea sa privim spre viitor.
Cine ar fi crezut, insa, vreodata, ca o simpla excursie cu familia in Maroc va putea avea un asemenea impact asupra parcursului unei persoane?
Eu nu am crezut, dar Lorena Lenn mi-a aratat in cartea ei, intitulata Cand trecutul revine ca uneori lucrurile se intampla cu un scop tocmai pentru a contribui la realizarea unei integralitati, a unui echilibru.
Astfel, ea prezinta, intr-o maniera plina de suspans, traiectoria destinului unei fete de saisprezece ani, pe nume Kelly Jones, care este rapita, impreuna cu mama si sora ei, de o grupare terorista, tocmai cand se aflau in mijlocul unei vacante.
Simpla pronuntare a cuvantului “grupare” te duce cu gandul la o conexiune puternica intre membrii acesteia, dar si catre o similitudine de conceptii.
Ei bine, lucrurile nu stau chiar asa, deoarece exista un element perturbator in persoana fiului conducatorului gruparii teroriste, pe numele sau, Rashid Al’ Khalla.
Apartenenta la o conceptie bine integrata in viata lui nu duce neaparat si la respectarea ei, tocmai de aceea Kelly Jones va putea gasi in Rashid un om ce ii inspira incredere.
Bineinteles, lucrurile evolueaza, iar prezentul o gaseste pe protagonista in ipostaza unei profesoare care nu poate trece peste intamplarile din trecut ce si-au pus amprenta asupra ei.
Dar oare… cum il gaseste prezentul pe Rashid Al’Khalla? Unde? Oare pentru acesta prezentul implica asumarea unor idei vechi de mii de ani sau continuarea atitudinii de deschidere catre nou? Oare insasi Kelly va putea sa renunte la emotiile din trecut in favoarea celor ce o asteapta?

Comanda CarteaTermeni și Condiții
Contact
Despre
© bundecitit.ro
Toate drepturile rezervate
Motor de cautare carti si oferte de carti.