Rețete vegetariene 3 ingrediente, 15 minute
Descriere
Bine pentru corp, bun in farfurie! Bucataria vegetariana se bucura de mare popularitate printre cei care doresc sa adopte sau au adoptat deja un stil de viata sanatos. Descoperiti 55 de retete usor de preparat si secretele unor bucate savuroase si pline de calitati nutritive. 3 ingrediente si 15 minute, doar de atat aveti nevoie pentru un meniu sanatos, format din alimente sanatoase si pline de vitamine care fac bine trupului, dar si sufletului! Simple si rapide, aceste retete va vor incanta fie ca este vorba de mic dejun, gustari sau cina. Fragment din cartea de retete: “Risotto cu dovleac Timp de preparare 00:15 4 portii 400 g orez Arborio 1 dovleac mic 10 cl vin alb sec SI DE ASEMENEA, PIC DE ceapa (1); ulei de masline (3 linguri), supa de legume calda (1 litru); sare si piper SA INCEPEM! 1. Curatati si taiati ceapa. Intr-o oala, puneti la incalzit 2 linguri de ulei de masline si caliti ceapa la foc mic. Adaugati orezul si gatiti 2 minute la foc mic. Turnati vinul alb, amestecati si lasati sa fiarba inabusit amestecand mereu, pana ce vinul e absorbit complet. 2. Adaugati supa, polonic cu polonic. Turnati un polonic si asteptati ca supa sa fie complet absorbita inainte de a-l turna pe urmatorul. 3. In acest timp, spalati si curatati dovleacul de seminte; nu-l decojiti. Taiati-l in cuburi mici. 4. Cand orezul a absorbit jumatate din supa, adaugati in risotto cuburile de dovleac si continuati sa turnati supa pana o terminati. 5. Odata ce orezul e bine fiert, dar inca usor crocant, stropiti cu restul de ulei. Sarati, piperati si serviti. SFAT: Nu ezitati sa adaugati cateva frunze de salvie in timpul prepararii si un pic de parmezan la momentul servirii.”
Comandă Cartea
Pe aceeași temă
Supersalate. 260 de salate perfecte pentru pranz, pregatite in mai putin de 20 de minute - David Bez
David Bez