Aperitive pentru cină 3 ingrediente, 15 minute

Aperitive pentru cină 3 ingrediente, 15 minute

Descriere

    55 de retete simple pentru momentele in care te trezesti cu musafiri pe nepusa masa. Extrem de usor de pregatit, cu ingrediente putine, delicioase si aratoase, aceste aperitive va vor scoate din impas si vor produce impresie. Retetele ii vor multumi chiar si pe cei mai mofturosi dintre musafiri. „Simplu si rapid“ nu inseamna insipid! Doar 3 ingrediente si 15 minute pentru o cina remarcabila! Lasati-va sedusi de aceste retete minunate pe care le puteti pregati in doi timpi si trei miscari.     Fragment din cartea de retete:       “Coltunasi de praz cu ton si ardei iute       Timp pe preparare 00:15     1 conserva de ton in suc propriu     1 praz destul de gros     1 ardei iute mic     SI DE ASEMENEA, UN PIC DE smantana proaspata grasa (2 linguri) si sare     SA INCEPEM!      1. Aduceti o oala mare cu apa la punctul de fierbere. Taiati partea verde a prazului (pastrati totusi un pic de verde) si despicati-l in doua, pe lungime, inainte de a desface frunzele. Spalati-l cu apa limpede, apoi fierbeti-l 5 minute in apa pana se inmoaie. Scurgetil si puneti-l pe hartie absorbanta.      2. Scurgeti bine tonul si amestecati-l cu ardeiul tocat si smantana. Asezonati.      3. Luati doua fasii de praz si suprapuneti una din extremitati ca sa formeze un unghi drept. Puneti acolo o lingura de umplutura, apoi pliati fasiile de praz una dupa alta ca sa formati o mica „pernuta". Repetati actiunea pana terminati umplutura. Fixati coltunasii cu scobitori.        VARIANTA: Pentru o varianta mai putin picanta, inlocuiti ardeiul tocat cu niste cubulete de ardei rosu.”

Pe aceeași temă

Timothy Ferriss

Bogdan Hrib,Anamaria Ionescu,Daniel Timariu,Horia Garbea,Lucia Verona,Lucian Dragoș Bogdan,Monica Ramirez,Petru Berteanu,Rebeca Cojocaru,Stefania Cosovei,Teodora Matei,Ligia Enache,Raymond Clarinard