Trandafirul si Hangerul

Trandafirul si Hangerul

Autor
Editura
An publicare
2018
Nr. Pagini
400
ISBN
2000000831688
Categorii

Descriere

Într-un tărâm aflat în pragul războiului, Şeherezada este smulsă din braţele iubitului ei soţ, califul din Khorasan. Cândva, îl considerase un monstru – un ucigaş fără inimă, ce curma viaţa soţiilor lui, răspândind pretutindeni în jur durere şi suferinţă – dar, pe când îi desluşeşte tainele, descoperă un om extraordinar şi o iubire căreia nu i se poate împotrivi. Cu toate acestea, un blestem ameninţă s-o despartă pentru totdeauna de Khalid.
Acum, îşi regăseşte familia, care s-a adăpostit în deşert, unde forţe înspăimântătoare se adună împotriva lui Khalid – forţe hotărâte să-i distrugă imperiul sub comanda fostului iubit din copilărie al lui Şazi. Captivă între loialităţile pe care le nutreşte faţă de cei dragi, singurul lucru pe care Şazi poate să-l facă este să ia taurul de coarne. Folosind forţele magiei pe care le descoperă încetul cu încetul înlăuntrul ei, Şeherezada încearcă să pună capăt, o dată pentru totdeauna, cumplitului blestem şi ameninţărilor mocnite ale războiului. Dar ca să-şi ducă misiunea la bun sfârşit şi ca să rămână în viaţă, trebuie să fugă din mâinile propriilor duşmani.
Saga încântătoare a Şeherezadei şi a lui Khalid, ce-a început cu Urgia şi zorile, îşi găseşte acum finalul odată cu aventurile lui Şazi, care face tot ce îi stă în putinţă să-şi croiască drum spre singura ei iubire adevărată.

Pe aceeași temă

Renee Ahdieh