Hotul De Merinde

Hotul De Merinde

Editura
An publicare
2009
Nr. Pagini
312
ISBN
9786069209219
Categorii

Descriere

Seria Comisarul Montalbano
Bestseller internaţional cu peste 10 000 000 de exemplare vânduteCOMISARUL-ŞEF SALVO MONTALBANO...

bănuieşte că există legături între cele victime ucise cu violenţă: un tunisian îmbarcat pe un pescador italian din Mazara del Vallo, împuşcat, şi un bătrân din Vigàta, înjunghiat în lift.Investigaţia...
duce către frumoasa Karima, o menajeră care oferă clienţilor şi „servicii” suplimentare. Când Karima dispare fără urmă, fiul ei, înfometat, începe să fure pacheţelele de prânz ale altor copii. Tânărul hoţ de merinde ajunge în grija comisarului sicilian, dar viaţa lor este pusă în pericol pe măsură ce iese la lumină implicarea serviciilor secrete în afacere.
Andrea Camilleri este autorul italian al momentului. Seria ce îl are ca protagonist pe Salvo Montalbano – un amestec unic de umor, cinism, compasiune şi dragoste pentru mâncăruri rafinate – a devenit un adevărat fenomen internaţional. Cel mai iubit detectiv italian trăieşte în Sicilia zilelor noastre, unde aventurile tipice unui roman poliţist se împletesc cu tradiţiile locale. Atmosfera unică este încununată de dialectul sicilian, o vorbire insolită şi niciodată banală.„Să rezolvi o crimă în Italia este mult mai complicat decât în filmele americane [...]. Iar dacă situaţia e încurcată pe continent, ea devine şi mai încurcată în Sicilia. Unde altundeva ar putea un poliţist să se bucure de o masă apetisantă, pregătită de un hoţ devenit bucătar peste noapte, «sub inspiraţia directă a Fecioarei»? Seria Comisarul Montalbano ne poartă într-o lume stranie, plină de culoare şi de personaje memorabile.”
Library Journal

Pe aceeași temă

Andrea Calogero Camilleri

Michael Finkel

Markus Zusak,Markus Zusak

Peter Mayle

Marc Lévy

Martin Seay

Andrea Calogero Camilleri

Andrea Calogero Camilleri

Andrea Calogero Camilleri

Andrea Calogero Camilleri

Andrea Calogero Camilleri