Păzitorii prezenței

0 ( 0 )
AUTOR:
EDITURĂ:
AN EDIȚIE:
NR PAGINI:
128
ISBN:
9786064405432
BDCID:
00366601
O unică și minunată colaborare dintre doi maeștri ai domeniilor lor: sunt aduse laolaltă spusele învățătorului spiritual Eckhart Tolle și fermecătoarele ilustrații ale lui Patrick McDonnell, creatorul deosebit de apreciatei serii de benzi desenate MUTTS. Fiecare pagină este un emoționant îndemn la meditație, intuire a adevărurilor profunde și reverență făcută c-un zâmbet, clipă de clipă, în fața totalității ființelor.Mai mult decât o colecție de imagini hazlii ce stârnesc admirația, îmbinarea dintre arta lui Patrick McDonnell și cuvintele lui Eckhart Tolle dezvăluie o dragoste adâncă pentru natură, animale, oameni, pentru toate formele de viață. Păzitorii prezenței ne amintește că suntem una cu tot ceea ce există și sărbătorește încântarea de a ne descoperi în prezent, înconjurați de frumusețea pe care deseori uităm s-o luăm în seamă.
ECKHART TOLLEÎnvățătorul spiritual și scriitorul Eckhart Tolle s‑a născut în Germania și a studiat la Universitatea din Londra și la ­Cambridge. La 29 de ani, o transformare interioară, profundă și radicală, i‑a schimbat cursul vieții. Și‑a dedicat următorii ani înțelegerii, adâncirii acelei transformări și integrării ei în toate aspectele vieții sale, ceea ce a marcat începutul unei călătorii interioare căreia i s‑a dedicat în totalitate. Mai târziu, la Londra, și‑a început activitatea de consilier și învățător spiritual cu indivizi și grupuri mici. Din anul 1995 locuiește în Vancouver, Canada.Eckhart Tolle este autorul cărții Puterea prezentului, ajunsă pe locul întâi pe lista bestsellerurilor The New York Times și tradusă în peste 33 de limbi, și al îndelung aclamatei continuări, Un pământ nou. Ambele sunt, în general, considerate a fi două dintre cele mai influente cărți de spiritualitate din toate timpurile. Printre celelalte lucrări ale lui Tolle se numără Liniștea vorbește, concepută pentru lectură contemplativă, și Puterea prezentului. Ghid practic.Simple, dar profunde, învățăturile lui Eckhart au ajutat nenumărați oameni din întreaga lume să‑și găsească pacea interioară și să se simtă mai împliniți. În nucleul acestor precepte se află transformarea conștiinței, sau trezirea spirituală, pe care o consideră următorul pas în evoluția omenirii. Un aspect esențial al acesteia este trans­cenderea stărilor de conștiință ale personalității. E o condiție necesară nu numai în vederea atingerii fericirii, dar și pentru oprirea violenței care a cuprins planeta.Tolle este unul dintre cei mai apreciați vorbitori în public. Călătorește și predă cursuri în întreaga lume. Multe dintre conferințele, cursurile intensive și meditațiile sale sunt publicate pe CD‑uri și DVD‑uri. Discursurile sale sunt în engleză, dar, ocazional, Tolle ține conferințe și în germană sau spaniolă.ECKHARTTOLLE.COMPATRICK McDONNELLMUTTS a lui PATRICK McDONNELL este o combinație dintre afecțiunea autorului pentru animale și pasiunea sa pentru arta benzilor desenate. Creată în 1994, seria MUTTS apare în prezent în peste 700 de publicații periodice din întreaga lume și pe internet, la mutts.com. Charles M. Schulz, creatorul personajului Peanuts, consideră MUTTS „una dintre cele mai bune benzi desenate din toate timpurile“. McDonnell a primit numeroase premii pentru arta lui și pentru activitatea de militant pentru drepturile animalelor. I‑au fost tipărite peste 20 de cărți, inclusiv The Gift și Hug Time, bestselleruri The New York Times.McDonnell este membru în consiliile naționale de administrație ale The Humane Society of United States și The Fund for Animals. Locuiește în New Jersey împreună cu soția sa, Karen, cu fosta maidaneză MeeMow, cu Not Ootie, o pisicuță care nu ține să fie domestică, și o nouă, foarte bună prietenă, cățelușa Amelie.

Carti Pentru Copii Carti Sanatate Carti Dezvoltare Personala Carti Lecturi Motivaționale Carti Beletristica Carti Pentru Premii Scolare Carti Sfaturi Practice Carti Non Fictiune Carti Literatura Fantasy

Comandă Cartea

Termeni și Condiții
Contact
Despre
© 2000 - 2021 bundecitit.ro - Toate drepturile rezervate
Motor de cautare carti si oferte de carti.
Parteneri: Zippit