Organizatia inteligenta


Descriere

Realitatea în care se nasc si se dezvolta organizatiile în prezent este una deconcertanta. Schimbarile si tendintele de sens opus solicita firmele, companiile si institutiile sa-si perfectioneze atat metodele de lucru si modul de gestionare a resurselor, cat si canalele de comunicare interna si externa. Sanatatea organizatiilor este în legatura directa cu capacitatea lor de detectare corecta a schimbarilor din mediu si de adaptare creativa la presiuni si influente externe. In ultima instanta, o organizatie sanatoasa este o organizatie inteligenta. Drumul catre însusirea acestor trasaturi reprezinta o provocare pe termen mediu pentru organizatiile romanesti.

Dumitru Iacob este profesor la Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative (SNSPA) si coordonator de doctorat în cadrul Academiei de Inalte Studii Militare din Bucuresti. Managementul organizatiilor, comunicarea organizationala si relatiile publice reprezinta domeniile curente de interes. A publicat numeroase articole de specialitate si comunicari stiintifice pe temele sanatate organizationala, strategii de comunicare si gandire manageriala. Este coautor al cartii Relatiile publice – eficienta prin comunicare (2003, 2005).

Diana-Maria Cismaru este conferentiar la Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative (SNSPA). Domeniile recente de cercetare vizeaza comunicarea organizationala, relatiile publice în mediul online si dezvoltarea social media. Este coautor al cartii Relatiile publice – eficienta prin comunicare (2003, 2005), autor al cartii Comunicarea interna în organizatii (2008) si editor al cartii Teleromania în zece zile (2009).

Comanda CarteaTermeni și Condiții
Contact
Despre
© bundecitit.ro
Toate drepturile rezervate
Motor de cautare carti si oferte de carti.