Privilegii

Privilegii

Editura
An publicare
2018
Nr. Pagini
ISBN
9786068894409
Categorii

Descriere

O partidă de cărți. O mână câștigătoare. O moarte neașteptată.
Printr-un capriciu al sorții, David Edward Gabriel Hayworth, al șaptelea duce de Roxburgh, intră în posesia castelului Floors, o proprietate încântătoare, situată la granița Angliei cu Scoția, pe care încercase s-o dobândească în mod cinstit.
Însă totul are un preț. Odată cu posesia castelului, tânărul lord devinde tutorele legal al lady-ei Katherine Dellany, fiica defunctului marchiz de Cavinghton, fostul proprietar al Floors-ului, iar responsabilitatea lui imediată era aceea de a se îngriji de viitorul statul social al tinerei sale pupile.
Însă nimic nu l-ar fi putut pregăti pe tânărul bărbat pentru adevărata bogăție a Floors-ului. Înăuntrul zidurilor durabile, dincolo de obiectele de artă valoroase, fermecătorul și arogantul duce descoperă faptul că adevărata comoară a Floors-ului o constituie însăși lady Katherine, o tânără de o frumusețe năucitoare, inteligentă și educată, al cărei spirit rebel tânjește avid după libertate.
Katherine este nevoită să părăsească Floors-ul, căminul ei de o viață, pentru a veni la Londra. Odată ajunsă în Capitală, libertatea și viața îi sunt puse în pericol.
Trădarea tatălui ei și a bărbatului de care se îndrăgostește fără voie, o determină să ia o hotărâre riscantă.
Fuga tinerei sale pupile îl înfurie pe tânărul duce. Acesta o dorește mai presus de rațiune și este capabil de orice pentru a o avea. Împărțit între această dorință mistuitoare și gelozie, David face o descoperire năucitoare cu privire la adevărata identitate a Katherinei.
Oare va fi suficient de abil să recucerească inima frumoase castelane și să-i apere viața?

Pe aceeași temă

Raluca Butnariu