Trecerea Vrajitoarelor

Trecerea Vrajitoarelor

Editura
An publicare
2015
Nr. Pagini
296
ISBN
9786068420851

Descriere

O poveste adevarata despre initierea unei femei intr-o realitate diferita, aflata dincolo de limitele vietii de zi cu zi.

In urma cu aproximativ douazeci de ani, antropologul Carlos Castaneda a siderat milioane de cititori descriindu-si – sub tutela unui brujo indian yaqui Don Juan – initierea intr-o realitate alternativa. De aceasta data, Taisha Abelar, care a fost initiata de catre femeile din grupul lui Don Juan, isi povesteste propria „traversare”, in aceasta carte absolut captivanta.

In timpul unei calatorii in Mexic, Abelar intra in legatura cu un grup de vrajitori si incepe un proces riguros de pregatire fizica si mentala, in urma caruia sa fie capabila sa depaseasca limitele perceptiei obisnuite. Trecerea vrajitorilor detaliaza acest proces, transmitandu-ne o imagine cat se poate de practica a responsabilitatilor si pericolelor cu care se confrunta o vrajitoare. Relatarea acaparatoare a lui Abelar este nepretuita prin calitatile ei de „manual de vrajitorie”, de studiu de antropologie si de opera plina de provocari din sfera spiritualitatii feminine.

„Fascinant… Lupta autoarei de infrangere a rezistentei interioare si stradaniile ei de intelegere a unor concepte abstracte sunt detaliate intr-un mod miraculos. O carte utila pentru dezvoltarea personala in sfera spiritualitatii feminine.”

— Library Journal

Pe aceeași temă