Pachet Lumea animalelor. 4 carti - Olivia Brookes

Pachet Lumea animalelor. 4 carti - Olivia Brookes

Editura
An publicare
2017
Nr. Pagini
116
ISBN
9899090002824

Descriere

Pachetul contine titlurile:   • Primele fiinte (editia 2017, 32 pagini)
Va puteti imagina cum era viata pe Pamant acum sute de milioane de ani? Sa ne intoarcem in timp si sa facem cunostinta cu unele dintre animalele care au trait cu atat de multa vreme in urma, observand cum vietuitoarele s-au schimbat treptat, de exemplu, din pesti in amfibieni sau in reptile.   • Tigri si alte carnivore (editia 2017, 28 pagini)
Animalele care vaneaza si ucid alte animale ca sa se hraneasca sunt numite carnivore. Feline, lupi, ursi si hiene, toate sunt carnivore. Si tot carnivore sunt si animale mai mici, cum ar fi ratonii, bursucii, nevastuicile si mangustele. Fiecare are modul sau de a vana si povesti foarte interesante de spus.   • Vietuitoare din oceane (editia 2017, 28 pagini)
Apele oceanice sunt habitatul natural pentru milioane de vietuitoare, de la pesti la mamifere – balene, delfini, foci, testoase – si, totodata, nenumarate nevertebrate – caracatite, homari, anemone de mare, crustacee, meduze si multe altele. Iar viata din adancul oceanelor este de-a dreptul fascinanta…   • Furnici si alte insecte (editia 2017, 28 pagini)
Pe Pamant exista mai multe specii de insecte decat toate celelalte specii de animale puse la un loc. Cele mai multe insecte pot zbura si toate au de spus nenumarate povesti despre vietile lor extraordinare.

Pe aceeași temă

Olivia Brookes

Olivia Brookes

Olivia Brookes

Olivia Brookes

Olivia Brookes

Olivia Brookes