Ce dezvaluie fata ta - Henry B. Lin

Ce dezvaluie fata ta - Henry B. Lin

Autor
An publicare
2008
Nr. Pagini
184
ISBN
9789736365294

Descriere

Ce dezvaluie fata ta – secrete chineze ale citirii chipului – Henry B. Lin
Cu ajutorul stravechii arte chinezesti de citire a chipului putem afla lucruri foarte interesante despre semenii nostri.
O metoda infailibila de a sti ce se ascunde in spatele mastilor vii.

Fragment din cartea "Ce dezvaluie fata ta", de Henry B. Lin

"Chinezii antici aveau tendinta de a privi lucrurile din univers in termeni de yin si yang, care pot fi considerati in mod superficial ca doi poli opusi. In sens larg, yin este principiul pamantului, pe cand yang poate fi considerat cel al cerului. Aceasta pereche de poli poate explica aproape totul in univers. Individual, fiecare pol influenteaza si conduce o constelatie bizara de obiecte, proprietati si fenomene. Yin poate insemna pamantul, femeia, luna, noaptea, bunavointa, intunericul, moliciunea, apa etc. Yang reprezinta cerul, barbatul, soarele, ziua, dreptatea, stralucirea, taria, focul etc. O asemenea lista ar putea continua pe tot restul cartii. Importanta este combinarea, intrepatrunderea si interdependenta acestor doi poli opusi, care apar in tot universul si, desigur, in fiintele umane.
In I Ching se spune ca numai yin-ul nu se va destinde, tot asa cum nici yang-ul singur nu va creste. Din aceasta declaratie s-a desprins regula devinatiei chineze cunoscuta ca "stanga pentru barbat si dreapta pentru femeie". Aceasta regula se aplica atat in fizionomia cat si in chiromantia chinezeasca. Metoda care se aplica la citirea palmei spune ca intotdeauna trebuie studiata cea stanga la un barbat si cea dreapta la o femeie.
In acelasi mod, devinatia faciala prin metoda chinezeasca spune ca toate trasaturile faciale simetrice, cum ar fi urechile, ochii, sprancenele si pometii, trebuie analizate de la stanga la dreapta daca subiectul este barbat si de la dreapta la stanga daca subiectul este o femeie. Acelasi principiu se aplica pentru numararea anilor subiectului sau pentru conturarea hartii. Fiecare an de la unu la nouazeci corespunde unui anumit loc pe fata. De exemplu, primii ani de viata, de la unu la sapte, se pot studia la nivelul urechilor, cea stanga la un barbat si cea dreapta la o femeie. "

Pe aceeași temă

Sarah Turner

U.s. Andersen

Stephen M.r. Covey,Rebecca R. Merrill

Napoleon Hill

Henry B. Lin