Cultura legumelor recoltate iarna - Blaise Leclerc, Jean-Jacques Raynal

0 ( 0 )
EDITURĂ:
AN EDIȚIE:
NR PAGINI:
128
ISBN:
9786066491181
BDCID:
00321496
Cultura legumelor recoltate iarna. Semanati in cel mai bun moment pentru a recolta de Paste

Exista numeroase motive favorabile pentru a cultiva legume de iarna: diversitate, intretinere usoara (daunatori mai putini, umezeala suficienta) ocazia de a recupera un sezon estival nefavorabil, avantaje pentru sanatate (consum de legume proaspete, miscare in aer liber pentru gradinar).

Conditiile unui gradinarit de iarna reusit: Anticiparea, pentru a pregati bine terenul, permitand o dezvoltare optima a legumelor, si organizarea. Respectarea succesiunilor de legume, stabilirea propriului calendar de semanare, din primavara si pana la sfarsitul verii in functie de clima regiunii si tinand cont de datele limita, adoptarea bunelor practici (protejare, mulcire...). Autorul explica foarte concret tehnicite particulare de gradinarit pentru a avea recolte frumoase iarna, oferind toate detaliile necesare conducerii culturii si pastrarii fiecarei legume.

O lucrare foarte completa bogat ilustrata care nu ne lasa sa uitam ca un gradinarit de iarna incepe inca din primavara.

Text de Blaise Leclerc Fotografii de Jean-Jacques Raynal

Carti Tehnica Si Tehnologie Carti Sfaturi Practice Carti Alimentatie Si Nutritie Carti Hobby Practic Carti Plante Gradinarit Carti Medicina ( De Specialitate )

Comandă Cartea

Termeni și Condiții
Contact
Despre
© 2000 - 2022 bundecitit.ro - Toate drepturile rezervate
Motor de cautare carti si oferte de carti.
Parteneri: Zippit