Hotul este intotdeauna cu un pas inainte? - Mircea Floricel


Autor:

Etichete:

Editura:
Acum Info - 2016 - 192 de pagini

ISBN:
9786069399873
BDCID:
00319209

Descriere

..cum nimeni nu s-a nascut invatat, sper ca aceasta carte sa fie de folos fostilor, actualilor si viitorilor sefi de securitate din orice tip de societate comerciala. Ei pot gasi raspunsuri printre randuri, sau exprimate direct in functie de temele abordate.

si eu, cand am facut cunostiinta cu sistemul, am avut impresia ca este foarte greu si ca port o mare responsabilitate, desi veneam din sistemul militar. Dupa ceva timp am inteles regulile jocului, iar acum pot sa spun ca nu este asa de greu, este chiar placut, mai ales atunci cand se vad rezultatele.

Am trecut, zic eu, prin toate trairile si situatiile pe care le poti avea intr-o functie - cand te bucuri de rezultate bune, sau cand esti frustrat ca, din diverse motive, nu-ti „ies calculele" -, in unele momente indiferent, in altele furios. Am invatat de la oameni...

Despre autor:

In 1990, imediat dupa Revolutia din 1989, autorul se incadreaza in cadrul Politiei Municipale Galati, la Serviciul de Ordine Publica. Incepand cu anul urmator face parte din efectivele Unitatii Speciale de Paza si Protocol, actualul Serviciu de Protectie si Paza. Aproximativ noua ani desfasoara misiuni specifice, activand in serviciul de paza, interventie antiterorista si protectie traseu.

A ales apoi sa lucreze in securitatea privata, desfasurand activitati de control pe linie de paza, transport valori, coordonare activitati dispecerat si garda de corp. A instruit agenti pentru misiuni de garda si deplasare in coloana.

A lucrat ca inspector de securitate in trei mari retele de magazine, coordonand activitatea de paza si avand atributii in combaterea furturilor din aceste unitati.
Este licentiat in psihologie si calificat ca manager de securitate.

CUPRINS:

Capitolul I. Introducere

Capitolul II. Magazinul

Capitolul III. Sistemul de paza

Capitolul IV. Furtul

Capitolul V. Managementul departamentului de securitate

Capitolul VI. Elaborarea planului de paza

Capitolul VII. incheiere

Comanda CarteaTermeni și Condiții
Contact
Despre
© bundecitit.ro
Toate drepturile rezervate
Motor de cautare carti si oferte de carti.