Secretul cresterii copiilor

0 ( 0 )
EDITURĂ:
AN EDIȚIE:
NR PAGINI:
280
ISBN:
9786068560366
BDCID:
00028158
    Doggy Dan, un carismatic si renumit instructor canin, ne impartaseste cunostintele si sfaturile sale, aratandu-ne cum l-a ajutat dresajul cainilor sa fie un tata mai bun pentru copiii lui.     Invata cum sa ai grija de familia ta fara sa recurgi la teama si la agresiune sau afla cum poti fi deopotriva calm si ferm, dar totusi sa dai dovada de corectitudine in relatiile cu cei dragi. invata cum sa transmiti incredere si sensibilitate si cum sa iei decizii cat mai bune tinand cont de interesul comun.     Limbajul folosit nu este nicidecum unul stiintific, ci tipic unui ghid practic, cu exemple si istorioare relevante, care iti vor schimba modul in care privesti interactiunile cu propriii copii, dar si cu celelalte persoane din jurul tau.     O carte care iti va schimba viata pentru totdeauna!
     Fragment din volum:       “PAUZA DISCIPLINARA AR TREBUI SA FIE UN EXERCITIU LINISTIT        Cainii isi disciplineaza puii cu calm, rapid si fara pica, apoi trec mai departe. Nu au resentimente sau frustrari si nici nu anticipeaza cand isi vor corecta puii data urmatoare. Cainii traiesc pur si simplu clipa, fara nelinisti.     Ar trebui sa ne disciplinam copiii in acelasi fel, fara furie sau frustrare, ci aratandu-le ca purtarea lor are consecinte. Cand aplicam pauza disciplinara in liniste, cu calm si cu dragoste pentru copil sau caine, acesta ne va simti energia pozitiva si bunele intentii.     Sa practicam arta tacerii pe parcursul intregului proces. Ramanand complet tacuti, facem un prim pas spre schimbarea vechilor noastre obiceiuri si spre a ne calma. Am fost martorul unor situatii amuzante, in care le dadeam proprietarilor de caini sarcina usoara de a imita gesturile mele, anume de a trimite cainele, in liniste, in pauza disciplinara. De obicei, totul incepea bine dar, pe masura ce animalul opunea rezistenta, tensiunea proprietarului crestea si, brusc, incepeau mormaielile: „Misca-ti fundul acolo - nici sa nu te gandesti, obraznicatura mica - treci acolo!" Lupul isi schimba parul dar naravul ba.     Multe persoane ma intreaba cum sa devina lideri pentru cainii lor si, indirect, pentru copiii lor. Discutia ajunge, invariabil, la cum sa ne pastram respectul de sine si controlul atunci cand nu suntem ascultati. Cu siguranta, liderii adevarati ies la iveala tocmai in momentele dificile in care sunt pusi la incercare si se ridica la nivelul asteptarilor prin calm si consecventa. Pauzele disciplinare pentru copii sau caini sunt cu adevarat o provocare!       De ce trantim usa?     Testul care imi arata cu adevarat cat de bine au aplicat adultii pauza disciplinara se rezuma la cat de silentios inchid usa. Exista o satisfactie in a tranti usa pentru a ne sublinia punctul de vedere, ca si cand gestul ar demonstra ca avem dreptate. In realitate, este doar un mod de a ne descarca nervii, iar liderii adevarati raman calmi pe timp de furtuna. Deseori, abia atunci cand aplic pedeapsa cu calm, cainele incepe sa observe stapanirea mea de sine si sa isi dea seama ca nimic nu ma va face sa-mi ies din fire."

Carti Sanatate Carti Dezvoltare Personala Carti Practic. Util. Hobby Carti Practic Carti Util Carti Hobby Carti Lecturi Motivaționale Carti Sfaturi Practice Carti Familie Carti Parenting Si Familie Carti Relatii De Familie Si Sanatate Carti Non Fictiune Carti Cresterea Copilului Carti Educatie Psihologie

Comandă Cartea

Termeni și Condiții
Contact
Despre
© 2000 - 2022 bundecitit.ro - Toate drepturile rezervate
Motor de cautare carti si oferte de carti.
Parteneri: Zippit