Secretele inteligentei copilului

0 ( 0 )
AUTOR:
EDITURĂ:
AN EDIȚIE:
NR PAGINI:
316
ISBN:
9786069332306
BDCID:
00020636
Cercetatorul american John Medina construieste o punte intre ceea ce stiu oamenii de stiinta si practica parentala de zi cu zi intr-o maniera accesibila, plina de umor, care transforma o carte stiintifica intr-un roman pasionant despre calatoria pe care creierul copilului vostru va trebui sa o faca pana ce isi va atinge ultima treapta de actualizare a propriului potential. Care este cel mai important lucru pe care il puteti face in timpul sarcinii?
Cat timp e bine sa stea copilul dumneavoastra in fata televizorului?
Care este cel mai bun mod de a gestiona izbucnirile bruste de manie ale copiilor?
De ce barbatii ar trebui sa aloce mai mult timp treburilor casnice?
Este sau nu bataia rupta din rai?
Care este cel mai bun factor predictiv al performantei academice a bebelusului tau? Omul de stiinta John Medina stie raspunsurile la toate aceste intrebari si la multe altele, asadar, respirati adanc si patrundeti, alaturi de el, in universul fascinant al creierului copilului dumneavoastra. Un pas mic, pe care orice parinte ar trebui sa-l faca pentru a-i asigura bebelusului un destin fericit. Dr. John J. Medina, biolog molecular specializat in cercetarea genelor implicate in dezvoltarea creierului uman si genetica tulburarilor psihice, este profesor asociat la Universitatea din Washington, Scoala de Medicina, in cadrul Departamentului de Bioinginerie, precum si la Universitatea Pacific din Seattle, unde conduce Centrul de Cercetare Aplicata a Creierului. De asemenea, este si director fondator al Institutului de Cercetare Talaris, cu sediul in Seattle, centru axat pe cercetarea modului in care sugarii codifica si proceseaza in mod cognitiv informatiile, la nivel celular si molecular.
 

Carti Sanatate Carti Dezvoltare Personala Carti Cresterea Copiilor Carti Parenting și Creșterea Copilului Carti Beletristica Carti Literatură Universală Carti Proza Diversa Carti Non Fictiune

Comandă Cartea

Termeni și Condiții
Contact
Despre
© 2000 - 2021 bundecitit.ro - Toate drepturile rezervate
Motor de cautare carti si oferte de carti.
Parteneri: Zippit