Secretele bucătăriei - Carne roşie
Autor
Editura
An publicare
2010
Nr. Pagini
144
ISBN
9789736759628
Categorii
Descriere
Mult îndrăgită de gurmanzi, carnea roșie, aliment de bază încă din Antichitate, se gătește în fel și chip, de la carpaccio și biftec tartar la fripturi în sânge sau îndelung înăbușite. Peste 50 de rețete italienești, internaționale și de autor, însoțite de fotografii de excepție, vă prezintă felurite modalități de preparare a cărnii roșii. Recomandări ale unor mari bucătari și secțiunea „Sfaturi utile“ vă îmbie cu feluri apetisante și pline de savoare. În plus, sunt menționate vinuri străine și românești potrivite fiecărei rețete.
Comandă Cartea
10Lei
10Lei
10Lei
10Lei
--Lei
--Lei
--Lei
--Lei
--Lei
--Lei
Pe aceeași temă
Soluția Zonelor Albastre. Cum să mâncăm și să trăim asemenea celor mai sănătoși oameni de pe planetă
Dan Buettner