Secrete de Chef. Ca la carte
Descriere
Riviera Media Group prezinta Secrete de Chef Ca la carte, prima publicatie care prezinta 25 de bucatari din Bucuresti si retetele lor preferate. Secrete de Chef - Ca la carte vorbeste despre bucatari care au pregatit banchete pentru presedinti precum Bill Clinton, pentru vedete precum Bruce Springsteen, pentru seici, printi, regi si, desigur, oameni obisnuiti. Alaturi de cele 25 de portrete de exceptie, Secrete de Chef - Ca la carte prezinta retetele preferate ale bucatarilor. Fiecare chef a pregatit cate doua retete pe care le impartaseste publicului, alaturi de secretele sale in bucatarie. La evenimentul de lansare au fost prezenti 19 dintre cei 25 de chefi prezentati in carte. ,,Sunt foarte incantat de acest proiect. Pe langa faptul ca aparem in carte, este pentru prima data cand majoritatea chefilor importanti din Bucuresti se intalnesc, se cunosc si isi dau unul altuia autografe``, a declarat Georges-Andre Rognard, Executive Chef la Restaurantul Paparazzi. Jakob Hausmann, Executive Chef la Restaurantul Mica Elvetie, cunoscut publicului larg din emisiunea Hai sa bucatarim! de la TVR1 a apreciat calitatea albumului: ,,Calitatea imaginilor este excelenta si ma bucur ca a fost publicata o astfel de carte. Felicitari echipei care a realizat-o!``. Secrete de Chef - Ca la carte este un album al varietatii gastronomice, dupa cum afirma Jerome Duport, Director General Riviera Media Group: ,,Cand am venit pentru prima data in Romania, acum noua ani, erau putine restaurante in Bucuresti, majoritatea cu specific romanesc. Lucrurile au evoluat mult in ultimii ani, pe langa faptul ca a explodat numarul de restaurante, bucatarii din Bucuresti reprezinta astazi o multitudine de culturi gastronomice, ceea ce practic imbogateste peisajul gustativ al capitalei``. Aceasta publicatie prezinta numai chefi care lucreaza in restaurante. ,,Secrete de Chef - Ca la carte nu da note bucatarilor sau restaurantelor, nu este un clasament, ci un album care ii prezinta pur si simplu pe artistii din bucatarie. Am ales numai chefi din restaurante, dar ii respectam la fel de mult si pe cei care lucreaza pentru mari centre comerciale sau companii de catering. De asemenea, sunt foarte multi bucatari excelenti din Bucuresti care nu apar in aceasta carte deoarece ne-am concentrat foarte mult pe diversitate``, spune Ana Maria Florea, Director Editorial Riviera Media Group. Secrete de Chef - Ca la carte se adreseaza pasionatilor de gastronomie, celor carora le place sa descopere gusturi si produse noi si de calitate. ,,Am vrut sa punem in valoare si personalitatea chefilor pentru ca lumea sa-i cunoasca pe cei care, de cele mai multe ori, raman in umbra. Sper ca publicul sa guste Secrete de Chef - Ca la carte si sa gaseasca aici idei noi de a gati, de a se exprima si de a comunica cu cei din jur prin intermediul preparatelor``, a declarat Adina Vasiliu, coordonatorul proiectului. Secrete de Chef - Ca la carte este un produs premium, completat de un design rafinat, fotografii de inalta calitate si un tipar de exceptie. Cartea este publicata in 15.000 de exemplare si se gaseste la librariile din toata tara, pretul recomandat fiind de 59,9 RON. Riviera Media Group este o companie de presa care editeaza revista Secrete de Chef, prima publicatie de lifestyle gastronomic din Romania, lansata in septembrie 2005.