Tratat de ultrasonografie

Tratat de ultrasonografie

An publicare
2010
Nr. Pagini
460
ISBN
6422573000111

Descriere

Tratat de ultrasonografie. Volumul II. Capul si gatul, toracele si mediastinul, ecocardiografie, vasele membrelor
Prezentare: In volumul de fata, cel de-al doilea al unui amplu tratat de specialiltate, sunt incluse ultrasonografia gatului si capului, toracelui si mediastinului, ecocardiografia si ultrasonografia vaselor membrelor. Fiecare segment beneficiaza de un rapel anatomic, care premerge in mod necesar prezentarea indicatiilor, tehnicii si metodologiei examinarii, pentru a face cat mai comprehensibila abordarea problemelor de patologie. Fiecare capitol, la randul sau, este ilustrat cu grija si generozitate, astfel incat sa reflecte cu fidelitate textul. Practic toate ilustratiile sunt originale. Lucrarea, avand o remarcabila valoare stiintifica, in care calitatea si cantitatea informatiei sunt impresionante, se impune mai ales prin experienta si profesionalismul colectivului de autori, care confera in felul acesta omogenitatea si exigenta necesare unei astfel de carti. Utilitatea ei este indiscutabila, caci numarul mereu in crestere al ecografistilor si aria tot mai larga a recomandarii ultrasonografiei fac necesara pregatirea corespunzatoare a utilizatorilor acestei metode, deosebit de accesibila si folositoare.

Cuprins: Ecografia capului si gatului. Ecografia toracelui si mediastinului. Ecografia cordului si vaselor de la baza inimii. Vasele membrelor.

Adresabilitate: Medici specialisti in ecografie, internisti, chirurgi, medici de alte specialitati, rezidenti

Pe aceeași temă

Anna Todd,Alex Frith Si Felicity Brooks,Nick Ortner,Henrik Fexeus,Catharina Enblad,Isabel Allende,Jean Chevalier,Alain Gheerbrant,Kathleen Dowling Singh,Letitia Dobranici,Catalina Tudose,Florin Tudose,Thomas Hobbes,Virginia Satir,Moise Cordovero,Frank J.

Isabel Allende,Robert T. Kiyosaki,Samantha Young,Madeline Puckette,Justin Hammack,Stephanie L. Tourles,Guy Finley,Radu Badea

Mario Darius Codreanu,Dana Cristian,Ion Alin Birtoiu,Iuliana Ionascu,Calin Serdean,Alexandru Diaconescu,Radu Constantinescu

Radu I. Badea