Gradinaritul bio pentru incepatori. Teorie si practica

Gradinaritul bio pentru incepatori. Teorie si practica

Descriere

Sa stii ce mananci: daca plantati propriile legume si pomi, atunci puteti fi siguri ca pe masa veti avea parte numai de ce este mai bun. Mai ales atunci cand alegeti calea bio - totul pe cale naturala, fara niciun produs chimic. Sunteti incepator in ale gradinaritului dupa principii biologice? In aceasta carte veti gas informatiile de baza, care va garanteaza succesul de la bun inceput. Marie-Luise Kreuter, „gradinarul bio al natiunii“ va va insoti de la primii pasi practici, pana in momentul recoltei bogate.

    Informatiile de baza: pregatirea solului, compostarea, aplicarea stratului vegetal protector, ingrasamintele organice, culturi mixte corecte, pregatirea spatiului pentru vietatile folositoare.
    Protejarea plantelor prin intermediul mijloacelor naturale - de la masuri de preventie cu ajutorul barierelor si al capcanelor, pana la substante pe baza de plante preparate chiar de dumneavoastra, precum decocturi, ceaiuri sau fierturi.
    Practica in orice tip de gradina: gradini de legume, gradinita pentru plante aromatice, gradina de greucte si flori - alaturi de sfaturi adunate de-a lungul experientei de decenii a autoare.
    Cele mai importante plante - cele mai bune soiuri.

Pe aceeași temă