The 10X Rule: The Only Difference Between Success and Failure

The 10X Rule: The Only Difference Between Success and Failure

Descriere

Citește un capitol din carte aici. #uncapitolpezi

Obține rezultate de tipul "acțiunii masive" și îndeplinește-ți visele din domeniul afacerilor! În timp ce majoritatea oamenilor operează cu doar trei grade de acțiune - fără acțiune, retragere, sau acțiune normală - dacă dorești realizarea unor obiective mari, nu te mulțumi cu puțin. Pentru a ajunge la nivelul următor, trebuie să înțelegi gradul 4 de acțiune. Acesta, cunoscut ca și Regula 10 X, reprezintă acel nivel de acțiune care garantează companiilor și indivizilor realizarea scopurilor și viselor.

Regula 10 X dezvăluie principiul "acțiunii masive", oferindu-ți prilejul de a te "strecura" printre clișeele și riscurile din afaceri, luând măsuri concrete pentru a-ți atinge obiectivele. De asemenea, demonstrează de ce oamenii se împotmolesc în cele 3 acțiuni și ce trebuie făcut pentru a realiza din Regula 10 X o disciplină. Află exact de unde să începi, ce să faci și cum să urmărești fiecare acțiune cu încă una pentru a obține rezultatele efectului de "acțiune masivă".

*Învață să calculezi "Estimarea efortului" pentru a te asigura că îți atingi țelurile. *Fă din gradul 4 un mod de viață și sfidează mediocritatea. *Descoperă mitul gestionării timpului. *Află motivele exacte pentru care unii oameni reușesc și alții nu. *Învață formula rezolvării problemelor. În loc să te comporți ca toți ceilalți și să te mulțumești cu rezultate satisfăcătoare, invocă "acțiunea masivă" a regulii 10 X, elimină norocul din ecuația ta de afaceri și obține un succes "masiv".

 

   

Pe aceeași temă

Grant Cardone