Cel mai bun manual de slabit pentru barbati

Cel mai bun manual de slabit pentru barbati

Autor
An publicare
2011
Nr. Pagini
304
ISBN
9786069280423

Descriere

Dr Briffa este medic practicant şi o autoritate de vârf în domeniile sănătăţii şi nutriţiei. A absolvit printre primii Facultatea de Medicină a Universităţii din Londra. A tratat cu succes mii de pacienţi, folosind metode nutriţioniste, dar şi alte abordări naturiste, şi este inclus de către revista "Tatler" pe lista celor buni doctori din Marea Britanie. Dr Briffa, care publică în mod regulat articole în reviste, ziare, dar şi pe propriul său blog extrem de popular (drbriffa.com), a câştigat premiul Health Journalist of the Year („Cel mai bun jurnalist în domeniul sănătăţii"). Autor al altor 6 cărţi despre sănătate, dr Briffa ţine conferinţe în toată lumea şi este un invitat frecvent al emisiunilor radio şi TV. Citind cartea,veţi descoperi:
care mâncăruri ne fac să ne îngrăşăm şi care nu, indiferent de numărul caloriilor
de ce scopul nostru nu trebuie să fie să slăbim, ci să eliminăm grăsimea
de ce nu funcţionează număratul caloriilor şi ce anume funcţionează
de ce foamea sabotează eliminarea grăsimilor şi care alimente ne satură cel mai bine
cum să obţinem o condiţie fizică şi un tonus muscular bun cu doar 12 minute de exerciţii pe zi
cum să vă folosiţi de puterea minţii pentru a obţine rezultate rapide şi eficiente în efortul de a elimina kilogramele în plus Un antidot înviorător împotriva mulţimii ameţitoare de informaţii legate de dietă şi condiţia fizică!
Cel mai bun manual de slăbit pentru bărbaţi vă oferă toate instrumentele de care aveţi nevoie pentru a renunţa la număratul caloriilor şi la regimurile stricte şi pentru a obţine corpul pe care l-aţi dorit mereu. Dr Briffa a efectuat sute de studii şi teste ştiinţifice în domeniul nutriţiei şi al sănătăţii. Pornind de la rezultatele obţinute, el atacă în carte marile mituri general acceptate legate de dietă şi exerciţii. De asemenea, ne arată metoda cea mai eficientă de a elimina grăsimea şi de a ne construi un trup atletic.

Pe aceeași temă