Exercitii Yoga pentru copii

Exercitii Yoga pentru copii

An publicare
2019
Nr. Pagini
24
ISBN
5948495000127

Descriere

Descoperiți un mod ludic de a practica yoga împreună cu copiii!Pozițiile yoga sunt de multe ori rezultatul observării naturii. Autorul se joacă inteligent, asociind fiecărei poziții o imagine (Arbore, Pisică, Broască, Focă etc.). Datorită acestor imagini, memorarea mișcărilor devine o joacă de copil, deoarece e de ajuns mimarea cuvântului!- 30 de jetoane ilustrate de la A - Arbore la Z - Zen.
- Jocuri (memorare, reflexe, imaginație, îndemânare și echilibru) pentru a învăța pozițiile (posturile) și pentru a vă relaxa în familie.
- O carte care prezintă numeroasele beneficii ale practicii yoga (flexibilitate, energie, echilibru, relaxare, concentrare) și o multitudine de sfaturi pentru a o aplica în mod corect.Shobana R. Vinay predă de peste 10 ani yoga în grădinițe și școli primare, inclusiv în sistemul Montessori. Având o experiență bogată în predarea practicii yoga în mediul școlar, și-a dezvoltat o practică ludică pe care o adaptează în funcție de ritmul, interesul și reacția copiilor.

Pe aceeași temă

Shobana R. Vinay

Andrei Sarii,Oprah Winfrey,Patrick Lemoine,Mark Manson,Sophie De Mullenheim,Shobana R. Vinay

Andrei Sarii,Oprah Winfrey,Patrick Lemoine,Mark Manson,Sophie De Mullenheim,Shobana R. Vinay,Lucia Muntean,Adina Rosetti,Cristina Andone,Iulia Iordan,Laura Grunberg,Victoria Pătrașcu,Valeriu Rusu