Presedintele Obama: Drumul catre Casa Alba

Presedintele Obama: Drumul catre Casa Alba

Autor
An publicare
2008
Nr. Pagini
96
ISBN
9789738899209

Descriere

Primul titlu al editurii PuzzleWorks este Preşedintele Obama: Drumul către Casa Albă, bestseller publicat în mai bine de 1 milion de exemplare şi conceput de jurnaliştii revistei TIME, ca obiect de colecţie care să însoţească evenimentul istoric al câştigării alegerilor de către democratul Barack Obama, primul Preşedinte de culoare al SUA.Preşedintele Obama: Drumul către Casa Albă este povestea incredibilei şi pasionantei călătorii a lui Barack Obama, de la o copilărie modestă în Hawaii, până la noaptea victoriei sale în alegeri, sărbătorită la Chicago, după înfrângerea lui John McCain într-una dintre cele mai intens urmărite curse politice din istoria Statelor Unite.
Cartea urmăreşte remarcabilul traseu al vieţii lui Obama: naşterea în Hawaii, ca fiu al unei femei albe din Kansas şi al unui bărbat de culoare din Kenya, anii copilăriei în Indonezia, unde mama îl trezea în fiecare dimineaţă la ora 4 ca să îi predea engleza, reîntoarcerea în Hawaii, unde a fost crescut de bunici.
Pe lângă informaţii din culise, cartea include imagini din intimitatea sa realizate de Callie Shell, care îl fotografiază pe Obama încă din 2006, pe când echipa lui număra doar trei persoane într-o furgonetă: şoferul, Obama şi Callie. Imaginile ei dezvăluie partea ascunsă şi vulnerabilă a lui Barack Obama, surprind admiraţia şi emoţia inspirate de campania sa.
Un volum bogat în reportaje, analize şi fotografii memorabile, Preşedintele Obama oferă portretul dramatic al unei campanii şi al unui candidat care au captivat America.

Pe aceeași temă