Cum sa ne auzim ingerii

Cum sa ne auzim ingerii

Descriere

Iniţial, o bună parte din informaţiile cuprinse în această carte le-am scris în cartea „Mesaje de la îngerii tăi”. Şi în acea carte descriu căile de comunicare cu lumile angelice, dar am dorit foarte mult să realizez un ghid prin care să îndrum pas cu pas cititorii în aceste demersuri de comunicare. Am reuşit să pun în practică aceste gânduri scriind cartea de faţă.
Informaţiile cuprinse în această carte constituie bibliografia necesară pentru cursanţii mei, ce vor să devină terapeuţi. Cartea rezumă mai multe metode de comunicare cu îngerii, metode pe care le pun în practică atât pe parcursul seminariilor mele, cât şi în unele workshop-uri.
În calitate de clarvăzător, privind în viitor, am constat lucruri pozitive, precum faptul că oamenii vor începe să-şi asculte îngerii păzitori din ce în ce mai mult, astfel încât lumea va deveni mai plină de lumină, iubire, pace şi armonie.
În calitate de fost psihoterapeut, am descoperit că această comunicare cu îngerii noştri păzitori constituie calea cea mai scurtă prin care ne putem câştiga pacea şi fericirea. Capacităţile şi darurile lor de vindecare se relevă prin toate metodele terapeutice pe care le-am învăţat de-a lungul facultăţii şi pe parcursul pregătirii mele profesionale. Rugămintea mea este însă de a-i asculta şi de a le urma sfaturile acestor entităţi angelice.
Începând cu anul 1995, am predat cursuri de conectare la lumea spiritelor, de vindecare cu îngeri şi de comunicare cu aceştia. Această carte constituie un rezultat al experienţei dobândite în urma acestor cursuri, cât şi a practicii mele. Am descoperit că noi toţi avem abilitatea de a comunica şi de a ne asculta îngerii; nu trebuie decât să ne încredem în ea şi să înlăturăm toate temerile existente. Dacă veţi folosi metodele descrise în această carte, veţi reuşi cu siguranţă să vă ascultaţi îngerii!
Vă sunt alături în spirit, în fiecare moment!
Cu dragostea şi binecuvântarea îngerilor,
Doreen Virtue
 

Pe aceeași temă

Doreen Virtue