Retete Pentru Gatitul La Tigaie

Retete Pentru Gatitul La Tigaie

Autor
Editura
An publicare
2006
Nr. Pagini
48
ISBN
9789737170552
Categorii

Descriere

V-aţi plictisit de carne prăjită şi alte asemenea mâncăruri lipsite de imaginaţie? Cartea de faţă vă oferă o selecţie de reţete rapide, simple şi pline de savoare ce vor schimba felul în care priviţi gătitul la tigaie. Mâncărurile astfel preparate sunt ideale pentru o cină rapidă şi sănătoasă, însă pot fi mult mai mult decât atât. Veţi găsi reţete inedite thailandeze şi chinezeşti, de la cele mai simple, cum sunt legumele la tigaie, până la cele mai neobişnuite combinaţii de carne, peşte, legume şi fructe. Încercaţi raţa cu fructe exotice şi nu veţi regreta. Bogat ilustrată şi cu instrucţiuni uşor de urmat, această cărticică este o invitaţie pe care vă va fi imposibil să o refuzaţi. Începătorii în ale bucătăriei vor găsi cât se poate de util capitolul introductiv despre tehnici şi echipament, în timp ce bucătarii mai experimentaţi se vor bucura de sugestiile experţilor noştri culinari, cu ajutorul cărora vor putea conferi o notă nouă unor reţete clasice.

Pe aceeași temă