I. R. En.


0 ( 0 )

AN EDIȚIE:
NR PAGINI:
230
ISBN:
9786069420539
BDCID:
00124927

     Atunci cand afli ca viata pe care ai trait-o nu iti apartine, ce ai de gand sa faci?

    Intr-o lume in care oamenii se ghideaza dupa 5 coduri, sunt condusi de 5 Supremi, iar visele sunt interzise, Cehel Ynue, o tanara ce porneste in viata ca fiind un copil prodigy, se zbate sa descopere adevarul, incalcand regulile. Pe parcursul calatoriei sale, Cehel se intalneste de mai multe ori cu termenul necunoscut I.R.En., care ii obsedeaza subconstientul si care o impinge spre aflarea adevarului.
    O singura lume, fenomene bizare greu de explicat, un Healer si un Mediator care refuza sa accepte realitatea oferita de catre sistem. I.R.En., romanul care impinge cititorul sa se indoiasca de propria realitate in care traieste, facandu-l sa intoarca pagina dupa pagina pentru a afla raspunsul la toate intrebarile pe care este constrans sa si le puna.

    Fragment din roman:
 
    “- Nu te priveste! Acum da-te la o parte, imi ordona, imbrancindu-ma.
    Se indeparta de mine si se apropie de poarta. Nu imi permiteam sa-l pierd, orice ar fi!
    - Jason! am strigat dupa el. Daca inca mai ai incredere in Cehel pe care o vezi zi de zi aici, intreab-o ce s-a intamplat in ziua in care ati fost trimisi in prima misiune. Intreab-o ce s-a intamplat in piata cand codul a fost incalcat. Intreab-o ce a facut! Intreab-o daca i-a spus lui Helen ce s-a intamplat! Intreab-o daca-si aminteste gestul tau din helicopter cand va intorceati in LaiDakam cu subiectul! Daca iti va da raspunsurile pe care tu le cunosti deja... Daca va sti adevarul, poti sa ma vanezi si sa ma predai celor 5 Supremi. Daca va distorsiona catusi de putin amintirile pe care le ai despre momentele respective, cauta-ma in Mundi. Te voi astepta, Jason. Voi astepta sa te intorci la mine, sa-ti spun adevarul!
    Jason ramase neclintit cateva clipe, parand ca ma asculta, dupa care se puse din nou in miscare, disparand dupa zidurile imense ale Seklestiei. Stropi reci si greoi. Am ridicat ochii spre inaltul cerului, iar chipul mi-a fost imbratisat de mii de picaturi de apa. Singura mea sansa de a ajunge inapoi in Mundi era sa urmaresc sinele. Niciun transportator nu mai trecea la aceasta ora tarzie. Eram doar eu si cerul furios care ma urmarea. As putea ramane in Seklestia, sa-l urmaresc pe Jason, dar ce folos daca el nici nu vrea sa ma vada? Oare ce i-a spus cealalta Cehel de l-a inversunat atat de tare? Jason, te rog, nu te indeparta de mine! Primul tunel. Pielea mi se facu de gaina, doar uitandu-ma la imensa deschizatura negricioasa care se ridica in fata mea. Nu aveam de ales. Trebuia sa ajung in Mundi."


Carti Fictiune Carti Fantasy Carti Beletristica Carti Literatură Română Carti Literatura Carti Fantasy și Sf

Comandă CarteaTermeni și Condiții
Contact
Despre
© 2000 - 2021 bundecitit.ro - Toate drepturile rezervate
Motor de cautare carti si oferte de carti.
Parteneri: Zippit