Fatetele dragostei


Autor:

Etichete:

Editura:
Lira - 2013 - 281 de pagini

ISBN:
9786066864237

Descriere

E riscant sa iubesti doi oameni in acelasi timp, dar pentru Florence Brown riscul pare sa merite: ea descopera uimita ca sentimentele ei fata de sotul sau, Robert, sunt la fel de autentice ca dragostea fata de renumitul neonatolog si profesor Thomas Marvelle, a carui controversata inventie – incubatorul umed – poate salva bebelusii prematuri nascuti cu saptamani bune inainte de termen. Dupa un astfel de joc la dublu plin de satisfactii, Florence descopera ca este  insarcinata. Este aproape sigura ca poarta in pantece copilul lui Robert.

Dar daca totusi tatal este Thomas? Helen Donald este o asistenta care isi plange bebelusul pe care l-a pierdut in mod tragic cu ceva timp inainte de inventarea incubatorului umed. Suferinta ei este greu de descris si de depasit, iar relatia cu sotul este pusa la grea incercare. Va reusi oare prin ajutorul dat altor parinti care trec prin aceeasi drama sa isi continue viata alaturi de omul iubit?


„Fatetele dragostei” este un roman care surprinde lucrurile pe care dragostea ne poate indemna sa le facem, un roman indraznet, induiosator, uneori amuzant si pe alocuri dureros de sincer.

Julie Maxwell a confirmat prin „Fatetele dragostei” succesul inregistrat de primul sau roman aparut in 2007, precum si parerea criticilor si a cititorilor ca este una dintre sperantele literaturii britanice.

Comanda CarteaTermeni și Condiții
Contact
Despre
© bundecitit.ro
Toate drepturile rezervate
Motor de cautare carti si oferte de carti.