Noua revolutie a glucozei. Indicele glicemic, o solutie pentru sanatate ideala
Descriere
In 1996, introducerea factorului de indice glicemic (IG) a insemnat o revolutie in domeniul nutritiei, fapt ce a condus la aparitia cartii Noua revolutie a glucozei, un bestseller de nivel mondial. Conceptul de indice glicemic a schimbat radical felul in care gandim despre alimentatie. Volumul demonstreaza felul in care alimentele cu un indice glicemic mic au un impact benefic major asupra sanatatii noastre a tuturor. Cu alte cuvinte, Noua revolutie a glucozei va va explica tot ceea ce trebuie sa stiti despre indicele glicemic, de ce este atat de important pentru o sanatate durabila si cum va ajuta in mod concret: atingerea unei sanatati perfectescadere in greutatereducerea riscului producerii unui atac de cordcontrolul glicemiei (nivelul glucozei din sange) mentinerea sub control a diabetului de tip 1 sau 2vindecarea sindromului XNoua revolutie a glucozei furnizeaza concluziile celor mai recente cercetari asupra indicelui glicemic, studii de ultima ora in ceea ce priveste sanatatea inimii, scaderea in greutate, precum si sfaturi extrem de importante pentru sanatatea copiilor. Retetele si planurile de meniu propuse, cu valori IG actualizate, va vor ajuta sa aplicati conceptul de indice glicemic. Citind aceasta carte, va veti convinge ca indicele glicemic este un concept care poate revolutiona in cel mai benefic mod felul in care va alimentati. Noua revolutie a glucozei se adreseaza tuturor, iar informatiile transmise sunt valabile in orice zi, pentru orice meniu.