Pachet Reality 1

Pachet Reality 1

Autor
Editura
An publicare
2019
Nr. Pagini
ISBN
9786069017028

Descriere

Pachetul Reality 1 este format din 3 carti:

• Tu ai iubi un om ca tine? de Cristi Grosaru (112 pagini) Natura umana este facuta in asa fel incat sa caute. Sa caute ce nu are. De aceea alergam dupa persoane care nu ne vor si dupa lucruri care nu ne trebuie. Secretul este sa te opresti si sa te uiti la persoanele care te doresc si la lucrurile pe care le detii. Renunta la a mai alerga! Renunta, ca sa poti deveni prezent!  A renunta la oameni si lucruri care nu-ti apartin presupune, printre altele, descoperirea propriei persoane. Ceea ce te leaga de aceste lucruri este doar atasamentul care-ti asigura o nevoie falsa de afectiune. De ce? Pentru ca tu ai nevoie de oameni si de lucruri, nicidecum de atasamente. Asa ca, renunta la toata aceasta alergatura ca sa poti deveni liber. Si nu uita un lucru: esti tratat in functie de gradul de confort pe care-l oferi. Asa ca, nu te astepta ca oamenii din jurul tau sa-ti aplaude suferintele.

• Nemernici necesari de Andra Zelinski (208 pagini) Nemernici necesari este o carte despre noi, aceia care ramanem. Ramanem sa ne punem intrebari si sa ne luptam cu raspunsuri. Si despre aceia care pleaca din vietile noastre si ne lasa cele mai frumoase si scurt predate lectii. Este despre Clara, femeia care a trait mult si poarta urmele trecutului si despre Alexandru, barbatul in sufletul caruia inca mai stau mandre femei ce nu mai sunt prezente. Despre intalnirea lor intamplatoare si despre cum viata iti aduce oameni care iti servesc raspunsuri fara sa vrea, indiferent daca raman sau pleaca. Despre cum suntem, pe rand, nemernici unul in viata celuilalt, dar necesari si imperfect de frumosi.
• Sfarsitul inseamna un nou inceput de Adrian Niculescu ( (288 pagini) Viata lui Adrian Niculescu este una sinuoasa, trecand de la o extrema la alta si, intr-adevar, multe dintre imprejurarile prin care a trecut aduc cu infernul, poate nu prin gravitatea celor intamplate, cat prin faptul ca, la o varsta adolescentina, a fost nevoit sa ia decizii radicale. M-a impresionat ca n-avea urma de egoism in ceea ce-mi povestea si ca in spatele unui baietel costeliv si scund a stat atata determinare in a-si salva familia! Niciodata n-a folosit pronumele posesiv indreptat catre sine „al meu/a mea”. Si-a sacrificat anii si sanatatea pentru familie si aici este un paradox cu care Adrian uimeste: toate acele poveri le vede astazi ca pe niste experiente binecuvantate. [...] Adrian Niculescu a castigat fiecare reduta prin algoritmi judiciosi: trasarea clara a obiectivelor, indeplinirea lor cu pretul umilintei, al muncii excesive si o daruire nemarginita. Azi, ofera tuturor tot ce-a deprins din lectiile aspre. Isi pune sufletul pe tava si serveste, fara arginti, pe cei care doresc sa se infrupte din bogata sa experienta de viata. - Irina Amalia Bacaoanu

Pe aceeași temă