Ani bisecti

Ani bisecti

Editura
An publicare
2021
Nr. Pagini
432
ISBN
9786069524572

Descriere

Drumurile ni s-au incrucisat intr-un an bisect, ne-am regasit in alt an bisect. Te-am iubit atunci, te iubesc acum si o sa te iubesc pana la finele anilor bisecti.
Ada si Vlad s-au intalnit datorita unei prietene comune, iar seara lor impreuna nu prezenta initial motive sa se transforme in mai mult. La urma urmei, erau niste straini. Dar te poti impotrivi oare atractiei? Ce poate fi gresit la o aventura de o noapte? In final, ei nu aveau sa se mai vada niciodata...
    Sarguincioasa, Ada avea de gand sa isi petreaca zilele din vacanta de Paste studiind pentru examenele de la facultate. Pana cand prietena ei ii da planurile peste cap si astfel il intalneste pe Vlad. Chimia dintre ei este evidenta, cum este si naturaletea cu care se comporta unul cu celalalt, dar Vlad se va intoarce in Elvetia, unde studiaza, iar dorintele sunt desarte. Timpul petrecut impreuna atunci si sentimentele care nu s-au dat uitate, vor reveni in amintire odata cu intalnirea neasteptata la patru ani distanta. Regasindu-se in Bucuresti, Ada si Vlad simt cum infloreste acea iubire care le era sortita. Dar timpul si-a lasat amprenta asupra Adei, iar o relatie din trecut o face nesigura si tematoare, punandu-i la incercare si fata in fata cu cele mai grele decizii.

Pe aceeași temă

Gabriela Grigoras

Grigorescu Adriana,Neagu Octavia,Nicolae Valentina,Marinescu Gabriela