Matematica

Matematica

Editura
An publicare
Nr. Pagini
232
ISBN
9786068681741

Descriere

Manualul de Matematica pentru clasa a V-a contine 232 pagini, in 16 unitati de invatare. Fiecare unitate de invatare cuprinde: sectiune de predare, sectiune de recapitulare, sectiune de evaluare, sectiune de ameliorare si dezvoltare.

Lectiile sunt construite pe baza unor exemple practice, relevante pentru experienta de viata a elevului. Fiecare lectie este impartita in momente de invatare si mini-sectiuni suplimentare: • Aminteste-ti - face referire la concepte si notiuni studiate in anii anteriori punandu-le intr-un context ludic, interdisciplinar din viata cotidiana a copilului • Descopera - o serie de exercitii si situatii problematice, din care elevul sa desprinda si sa gaseasca informatia noua, printr-un efort personal • Observa - solicita elevului sa desprinda informatia noua si sa traga concluzii prin simpla observare a datelor oferite, raspunsul fiind evident • Observa si descopera - pot aparea impreuna daca situatia concreta o permite • Important - prezinta informatia noua (idei, definitii etc.) concis, cat se poate de vizual si cu exemple, astfel incat sa fie usor inteles si retinut de catre elev • Exerseaza - solicita elevului sa aplice ceea ce a invatat

Manualul scolar a fost aprobat prin Ordinul ministrului educatiei nr. 4065 din 16.06.2022. Acest manual este realizat in conformitate cu programa scolara aprobata prin Ordinul mistrului educatiei nationale nr. 3393 din 28.02.2017.

Pe aceeași temă

Petre Nachila,Catalin-Eugen Nachila

Camelia Elena Neta

Marius Perianu,Catalin Stanica,Stefan Smarandoiu

Clasa 5,Cristian Alexandrescu,Alina C. Birta,Cristian T. Olteanu

Clasa 10,Marin Chirciu

Clasa 6,Dorin Lint,Maranda Lint,Maria Zaharia,Dan Zaharia

Clasa 5

Clasa 5,Maranda Lint

Clasa 5,Clare Kennedy,Chiara Soldi

Clasa 5,Aurelia Calugarita

Clasa 5,Liliana Putinei,Cristina Mircea,Cristina Truta

Clasa 5,Gina Belabed,Claudia Dobre,Diana Ionescu