Star Wars

Star Wars

Editura
An publicare
2004
Nr. Pagini
320
ISBN
9739397905

Descriere

Iata deznodamantul exploziv al trilogiei de mare succes care relateaza destinul, nespus nicicand mai inainte, al lui Han Solo.

Plasate cronologic inaintea actiunii din filmele STAR WARS, aceste carti infatiseaza maturizarea celui mai faimos contrabandist, hot si pungas al galaxiei.

ZORII REBELIUNII
Soimul Mileniului este "cea mai rapida rabla din galaxie". Astfel, in momentul in care Han Solo il castiga in urma unui joc de sabacc, el si Chewbacca devin regii contrabandistilor- imposibil de prins din urma, imposibil de oprit. Din pricina interventiei opresive a Imperiului, Han intelege ca si norocul lui poate lua sfarsit. Cu toate acestea, in clipa in care o fosta prietena care este acum capul unei grupari rebele ii ofera ocazia de a pune mana pe o avere imensa, Han nu poate rezista tentatiei. Planul pare fara fisura. Nu vor intampina oponenti, iar prada va fi imensa. Han si prietenii sai o vor imparti egal cu rebelii. Din nefericire pentru tanarul contrabandist, planeta Ylesia e departe de a fi invinsa, rebelii au alte ganduri, iar partenerii contrabandisti se pot transforma in dusmani... cu o viteza mai mare decat cea a luminii. 

Pe aceeași temă

Costumes,Hardcover,Brandon Alinger

The Jedi Path: A Manual For Students Of The Forc,Hardcover,Daniel Wallace

The Imperial Handbook,Daniel Wallace

Complotul De Pe Cestus,Steven Barnes

Apropierea Furtunii,Alan Dean Foster

Volumul I+ii

Volumul I+ii,Octavian Stanasila,Dumitru Stanomir,Liviu Jalba