Ingeri in parul meu

Ingeri in parul meu

Autor
Editura
An publicare
2014
Nr. Pagini
348
ISBN
978606609697

Descriere

 De cand se stie, Lorna, a vazut ingeri. In copilarie, ea era convinsa ca toata lumea putea sa vada fiintele supranaturale care o insoteau mereu. Cu toate astea, in ochii adultilor, comportamentul ei era anormal si considerat un simptom de deficienta mentala. Astazi, oameni bolnavi si chinuiti spiritualiceste sunt atrasi spre ea pentru a gasi alinare si confort, pana si teologii ai diverselor religii cautandu-i sfatul. Lorna a devenit o persoana de incredere pentru multa lume, datorita abilitatii ei de a comunica cu spirite - iar prin faptul ca ne impartaseste cunostintele ei despre lumea spirituala, ea ne ofera un mesaj de iubire si speranta.

 
Ingeri in parul meu este o cronica detaliata a povestii vietii Lornei. Cu mult calm si intelegere, ea povesteste despre copilaria traita intr-o Irlanda saraca, despre locurile unde a muncit in Dublin si despre viata ei alaturi de barbatul visurilor ei – o viata in doi care a fost marcata de tragedii personale.

Povestea ei le ofera cititorilor o privire unica asupra ajutorului angelic care ne inconjoara si ne sta la dispozitie oricand pentru a-l cere. Lorna ne indeamna: “Nu trebuie decat sa cerem.”

Pe aceeași temă

Camelia Cavadia

Venedikt Erofeev

Chris Simion,Chris Simion,Chris Simion

Lorna Byrne