Romani, aparati-va Dreapta Credinta, preotii si libertatea! Refuzati actele cu cip!
Descriere
Conceptul de hrana vie nu reprezinta un moft, un curent la moda, efemer ca multe altele, ci un concept rezultat din cercetarile aprofundate ale unor specialisti.
Bucataria pe baza de alimente vii consta in prepararea unor meniuri aspectuoase si hranitoare cu ajutorul celor mai elementare tehnici culinare. Cartea va va initia in pregatirea acestor mancaruri. Veti fi surprinsi sa constatati cat de usor este si ce insemnatate poate avea pentru sanatatea dumneavoastra. Fragment- Reteta:
Salata de avocado cremoasa
O salata perfecta pentru vara. Salata rosie echilibreaza aroms spanacului, iar boiaua adauga arome dulci si condimentate.
INGREDIENTE / PORTII: 4
doua cesti de salata rosie o ceasca de spanac,
o ceasca si jumatate de avocado feliat
o ceasca si jumatate de rosii maruntite
doua linguri de suc de lamaie
un sfert de lingurita de boia
doua linguri de busuioc, maruntit (facultativ)
o jumatate de ceasca de arpagic sau praz maruntit
CONTINUTUL UNEI PORTII: calorii: 108; grasimi: 8 gr.; proteine: 2 gr.; sodiu: 18 mg.; fibre: 5 gr.
Preparare:
1. Spalati si uscati salata si spanacul.
2. Pentru a prepara sosul, folositi un mixer si amestecati Ia olalta o ceasca de avocado cu o ceasca de rosii, suc lamaie si boia, pana se omogenizeaza. Adaugati busuioc si pulsati scurt.
3. Puneti intr-o salatiera salata, spanacul si ce-a mai ram din avocado. Acoperiti cu rosiile si arpagicul sau praz maruntit.
4. Presarati sosul peste salata.