Rețete de post și preparate din pește

Rețete de post și preparate din pește

Autor
Editura
An publicare
2022
Nr. Pagini
224
ISBN
9786069559550

Descriere

Randuite cu intelepciune in calendar, perioadele de post sunt cele mai potrivite pentru a ne pregati sufletul si trupul pentru sfintele sarbatori.
Bucataria romaneasca este bogata in preparate de post gustoase si sanatoase. Supele, ciorbele, tocanitele atat de savuroase, gatite cu drag de bunicile si mamele noastre, aduc in farfurie toti nutrientii necesari organismului.

Desi o provocare pentru gospodine, postul este ocazia cea mai potrivita pentru a descoperi placerea gatitului, pentru a imbina si experimenta arome, miresme, culori, astfel incat placerea mancarii sa treaca dincolo de digestie, sa devina un postament pentru starea noastra generala de bine. Ca sa nu duceti in nicio zi grija de ce veti manca si cum le veti gati, va oferim cu drag aceasta selectie de retete dintre cele mai gustoase si, pe deasupra, simplu de realizat. Ca sa fie usor de gasit si ales, le-am impartit in feluri de mancare (aperitive, ciorbe, mancaruri, aluaturi, dulciuri, sosuri), am adaugat preparate din peste, pentru zilele de dezlegare, dar si preparate internationale, gustoase si usor de gatit chiar si in bucatariile noastre de acasa. 
  Pentru cei care doresc sa urmeze randuielile bisericesti, am inclus cateva rugaciuni care sa insoteasca mesele de post, precum si lista tuturor posturilor si a zilelor de post dintr-un an.   

Pe aceeași temă