Box set - Micile genii și Testul de știință - Paperback brosat - Gareth Moore, Giacomo Spallacci - Paralela 45

Box set - Micile genii și Testul de știință - Paperback brosat - Gareth Moore, Giacomo Spallacci - Paralela 45

Editura
An publicare
2022
Nr. Pagini
768
ISBN
5944567000231

Descriere

Pachetul contine 6 carti pentru copii geniali:
• 2 carti: Testul de stiinta Nr.1: 200 si ceva de intrebari pentru a va provoca gandirea; Testul de stiinte Nr.2: 200 de noi intrebari pentru micii oameni de stiinta (128 pagini)
• 4 carti: Micile genii jocuri cu labirinturi, Micile genii jocuri ale mintii, Micile genii jocuri de cultura generala, Micile genii jocuri matematice (640 pagini)

Testul de stiinta Nr.1: 200 si ceva de intrebari pentru a va provoca gandirea:
O bogatie de intrebari si informatii prin care sa explorezi lumea animalelor, a apelor, plantelor, alimentelor, inventiilor tehnice si multe alte minunatii!  
Testul de stiinte Nr.2: 200 de noi intrebari pentru micii oameni de stiinta:
Rezolva testele de cultura generala, gaseste cuvinte ascunse, citeste curiozitati, descopera inventii si mari oameni de stiinta, experimenteaza! Aceasta carte este o adevarata provocare pentru mintile curioase.

Micile genii jocuri cu labirinturi:
Iti plac labirinturile? Gaseste iesirea din peste 120 de labirinturi, de la labirinturi cu teleportare la cele cu poduri. Rezolva-le pe toate ca sa devii un mic geniu.
Micile genii jocuri ale mintii:
Iti plac puzzle-urile? Testeaza-ti cunostintele cu peste 80 de jocuri logice, labirinturi si enigme matematice. Rezorva-le pe toate ca sa devii un mic geniu.
Micile genii jocuri de cultura generala:
Iti plac testele de cultura generala? Pune-ti creierul la treaba cu peste 90 de teste care acopera o varietate de subiecte, de la animale, legume si roci la geografie, istorie si eroi de benzi desenate. Rezolva-le pe toate ca sa devii un mic geniu.
Micile genii jocuri matematice:
Iti place matematica? Testeaza-ti cunostintele cu peste 80 de jocuri matematice pline de provocari. Rezolva-le pe toate ca sa devii un mic geniu.

Pe aceeași temă

Gareth Moore