Heartstopper (Vol. 1) - Paperback brosat - Alice Oseman - Storia Books

Heartstopper (Vol. 1) - Paperback brosat - Alice Oseman - Storia Books

Descriere

Citeste si Heartstopper Volumul 2

Doi baieti se intalnesc. Se imprietenesc. Se indragostesc.
  Charlie si Nick merg la aceeasi scoala, dar nu au vorbit nicidoata... Pana cand, intr-o zi, sunt obligati sa stea impreuna. Se imprietenesc repede si, in scurt timp, Charlie se indragosteste de Nick, chiar daca nu crede ca ar avea vreo sansa. Dar iubirea lucreaza in moduri surprinzatoare, iar Nick este mai interesat de Charlie decat realizeaza oricare dintre ei.
  Acesta este primul volum din seria Heartstopper, urmeaza si altele.
  Alice Oseman s-a nascut in 1994, in Kent, Anglia, si este scriitoare si ilustratoare cu norma intreaga. In general isi petrece timpul uitandu-se in gol la ecranele computerelor, punandu-si intrebari despre lipsa de sens a vietii, sau facand orice se poate ca sa evite o slujba de birou. A mai scris trei romane YA: Solitaire, Radio Silence si I Was Born for This. Alice Oseman este producatorul executiv al serialului Netflix, Heartstopper. Romanele ei YA au fost nominalizate la YA Book Prize, Inky Awards, Carnegie Medal si Goodreads Choice Awards.
  Un volum absolut incantator! Dragut, romantic, duios. Mi-a placut la nebunie! - Rainbow Rowell, autoarea romanului Nu renunta, Simon   Veti zambi urmarindu-i pe Nick si Charlie cum ajung sa se cunoasca unul pe celalalt si veti ofta in timp ce se indreapta cu pasi timizi spre povestea lor de iubire. Sa te indragostesti nu a fost niciodata atat de fermecator! - Ngozi Ukazu, autorul romanului Check, Please!   Realista, dar plina de speranta, aceasta poveste despre descoperirea sinelui ii va emotiona pe cititori. - School Library Journal   Cu toate privirile rusinoase aruncate pe furis si cu toti obrajii inrositi, e aproape imposibil sa nu te lasi fermecat de poveste. Romantismul din Heartstopper ii va vraji pe cititori! - Booklist   Heartstopper va cuceri cititorii cu romantismul sau induiosator, povestea sa prietenoasa pentru comunitatea queer si legaturile amoroase presarate cu putina drama. Acest roman grafic se ridica la inaltimea titlului sau! - The Bulletin of the Center for Children's Books   M-a dat pe spate! Heartstopper este o poveste foarte tandra, naturala si deosebita. Am citit fiecare volum pe nerasuflate. - The Nerd Daily   Romanul grafic queer pe care ne dorim sa-l fi avut in liceu. - Gay Times  
Traducere din limba engleza de Iulia Dromereschi.

Pe aceeași temă

Alice Oseman

Alice Oseman

Alice Oseman

Alice Oseman

Alice Oseman