Incredibilul Sylvester - Hardcover - Dana Kaveli - Humanitas

Incredibilul Sylvester - Hardcover - Dana Kaveli - Humanitas

Autor
Editura
An publicare
2022
Nr. Pagini
40
ISBN
9789735076757

Descriere

Sylvester, un soricel de culoare gri, care doarme intr-un baschet in casa unui baietel pe nume Tim, se simte foarte singur pentru ca oamenii se tem de el. Nu-i de mirare ca a ajuns sa-si doreasca sa fie altceva: o pasare, o floare, ba chiar si o para!
Intr-o buna zi, Sylvester se trezeste in acordurile unei muzici fara seaman: e Tim, care canta la vioara, iar melodia minunata si dorinta de-a canta si el sunt de-ajuns sa-l faca pe soricel sa-si mestereasca un instrument pe masura lui si sa iasa din ascunzatoare. "Esti incredibil, Sylvester!" ii spune Tim auzindu-l, iar cei doi incep sa exerseze si sa-si petreaca timpul impreuna, asa cum fac doar cei mai buni prieteni.

O poveste induiosatoare despre bucuria de a fi tu insuti, despre increderea in fortele proprii si despre prietenia adevarata, care se naste atunci cand impartasesti cu ceilalti aceleasi pasiuni si aceleasi visuri.

Ilustratii color.

Traducere din limba ucraineana de Sebastian-Virgil Dinca.

Pe aceeași temă

Dana Kaveli

Mariana Constantinescu,George Alexandru Ilie,Emese Florian,Dana Daniela Motiu,Nicoleta Miclaus Badin,Vladimir Diaconita,Kamelia Sirbu,Ionuț Cofaru,George Alexandru Stan,Nicoleta Miclaus-Badin,Daniela Motiu,George-Alexandru Stan