Între aceste ziduri blestemate - Paperback brosat - Lauren Blackwood, Oana Duşmănescu - Trei

Între aceste ziduri blestemate - Paperback brosat - Lauren Blackwood, Oana Duşmănescu - Trei

Descriere

Bestseller New York Times inca de la aparitie   Alegerea Clubului de lectura al lui Reese Witherspoon pe 2021   Andromeda este o debtera - o exorcista instruita sa alunge Marele Deochi din casele blestemate. Dar mentorul ei a dat-o afara ina!inte sa-si poata obtine licenta. Acum singura ei speranta este sa gaseasca un Patron - un indi!vid bogat, cu multe relatii, care sa garanteze pentru calitatile sale.
Atunci cand Magnus Rochester, un mostenitor tanar si chipes, ii propune sa o angajeze, Andromeda accepta fara ezitare. Nu conteaza ca Magnus e crud, provocator si excentric, ca in contractul lor exista o multime de reguli ciudate si ca zece debtera au renuntat la slujba aceasta inaintea ei. Daca vrea sa-si castige existenta, Andromeda nu are de ales.
Curand insa isi da seama ca e o slujba pericu!loasa, cu Manifestari infioratoare la tot pasul si ca Magnus are o multime de secrete. Daca ramane, e foarte probabil sa o astepte moartea, dar nu vrea cu niciun chip sa-l lase pe Magnus sa-si implineasca singur destinul blestemat, fiindca Andromeda s-a indragostit de el fara speranta.   Un debut magic, in stil gotic, cu ecouri etiopiene, inspirat din celebrul roman clasic Jane Eyre. - Harper's Bazaar   Un roman in care se impletesc traditii oculte cu o poveste de iubire nemuritoare. - Ms. Magazine   O lectura perfecta pentru cei care iubesc povestile misterioase, genul romance si suspansul. - Booklist   Eroina neinfricata din romanul lui Lauren Blackwood trebuie sa cuce!reasca lumea supranaturalului si sa supravietuiasca. - Girls' Life Magazine

Traducere din limba engleza de Oana Dusmanescu.

Pe aceeași temă

Constantin Iftime

Patricia Brennan Demuth

Octavian Paler

Viorica Raduta,Viorica Raduta

Oana Dusmanescu