Dependentă de tine - Paperback brosat - Megan Nolan - Midnight books

Dependentă de tine - Paperback brosat - Megan Nolan - Midnight books

Autor
Editura
An publicare
2022
Nr. Pagini
304
ISBN
9786069557013

Descriere

Aceasta carte o sa te duca prin cele mai intunecate labirinturi si-ti va arata cealalta moneda a iubirii, in timp ce o sa te invete ce nu trebuie sa accepti intr-o relatie.

A ramane cu cineva din obisnuinta sau a fugi cat mai departe?  A-i accepta celuilalt toate greselile sau a decide sa nu mai inchizi ochii?
Toate aceste intrebari ii trec prin minte femeii fara nume, fara identitate, fara repere. Femeii care trebuie sa schimbe ceva... daca ar sti cum. 

Cand protagonista cartii il cunoaste pe Ciaran, un barbat mai in varsta decat ea, extrem de atragator, poet, pe jumatate danez, ea crede ca l-a gasit, in sfarsit, pe printul fermecator. Dar aparentele insala, iar ce se anunta a fi o frumoasa poveste de dragoste se transforma intr-un cosmar, urmat de episoade de plans in baie, episoade de automutilare si sex obsesiv-compulsiv din dorinta de a acoperi un gol sufletesc. 
O relatie toxica, un monolog interior plin de forta, care pune sub semnul intrebarii dorinta feminina, dependenta de iubire, nevoia de acceptare. Totul pentru ca, intr-un final, eroina sa se intrebe: "La ce-as putea sa ma gandesc acum, cand nu ma mai gandesc la sex si la iubire?"

Traducere din limba engleza de Gabriela Trasculescu.

Pe aceeași temă