Modele de subiecte și teste-grilă pentru concursuri, olimpiade școlare și centre de excelență: clasa a IV-a. Limba și literatura română.

Modele de subiecte și teste-grilă pentru concursuri, olimpiade școlare și centre de excelență: clasa a IV-a. Limba și literatura română.

Descriere

Limba si literatura romana. Clasa a IV-a. Modele de subiecte si teste-grila pentru concursuri, olimpiade scolare si centre de excelenta   Lucrarea este avizata de Ministerul Educatiei si Cercetarii prin Ordinul nr.6250/21.12.2020.Publicata in 2021. Lucrarea este realizata in conformitate cu programa scolara in vigoare aprobata de Ministerul Educatiei Nationale prin ordinul nr. 5003/02.12.2014. Testele au fost concepute pe baza programei in vigoare.   Caietul se adreseaza elevilor de clasa a IV-a, cadrelor didactice si parintilor. Testele au fost concepute pe baza programei in vigoare si sunt insotite de baremele de corectare, ceea ce permite evaluatorului sa urmareasca eficient nivelul de formare a competentelor de baza ale scolarului.    Competente vizate pentru disciplina Limba si literatura romana: • receptarea de mesaje orale in diverse contexte de comunicare • exprimarea de mesaje orale in diverse situatii de comunicare • receptarea de mesaje scrise in diverse contexte de comunicare • redactarea de mesaje in diverse situatii de comunicare

Pe aceeași temă

Manuela Dinescu