Jurnal psihopedagogic. Tehnici de comunicare cu elevii adolescenti

Jurnal psihopedagogic. Tehnici de comunicare cu elevii adolescenti

An publicare
2022
Nr. Pagini
320
ISBN
9786062615116

Descriere

Jurnal psihopedagogic. Tehnici de comunicare cu elevii adolescenti

Cum este meseria de profesor de liceu, cum sunt elevii adolescenti? Sunt doar doua dintre temele in jurul carora graviteaza fragmentele din acest jurnal de colectionar.
  Portretele unor dascali autentici din mitologie, literatura, film sau realitate au fost un reper modelator, un etalon de experienta profesionala, care a potentat si slefuit mestesugul frust al inceputului de drum didactic.
  Cartea este un ghid practic de comunicare cu elevii adolescenti, fara severitati teoretice sau intonatii moralizatoare, o marturie a unor situatii dramatice sau amuzante cu care orice profesor din preuniversitar se confrunta zilnic, o poveste reconfortanta despre viata de liceu care poate aduce un strop de nostalgie celor care n-au uitat inca clocotul adolescentei.
  Cartea are drept scop educatia tinerii generatii in spiritul unui comportament moral si civilizat. Ea poate deveni un suport real pentru pedagogi si parinti in procesul de educatie si socializare a tinerii generatii in spiritul unei conduite morale civilizate.

Pe aceeași temă

Franz Kafka

Chuck Palahniuk

Alice Voinescu

Lev Tolstoi

Rainer Maria Rilke

Alfred Rosenberg